, , , , , , , , ,

TOM FORD- BITTER PEACH ...NEW BEST PERFUME FROM TOM FORD

10:40:00



Sexi, luksuzno, bogato...

Bitter Peach od Tom Forda je jako lepo osmišljen. Voza vas od početka sa laganijim tonovima uvodeći vas polako u neku topliju priču. Kako sam ga koristila u toku zimskih meseci tako mislim da je parfem odličan za jesen-zimu, ali i sada ga koristim kada je uveliko toplije vreme, i mislim da je jako dobar i za proleće-leto jer je ovo definitivno “vruć” miris prepun toplog i drvenastog, punog začina i zemlje, slatkog, ali ne i nečeg poznatog. U njemu sve čeka da bude otkriveno!



Evo šta imamo od nota ⬇️⬇️⬇️

GORNJE NOTE- Breskva, Crvena narandža, Kardamon, Heliotrop

SREDNJE NOTE- Rum, Konjak, Davana, Jasmin

DONJE NOTE- Pačuli, Vanila, Sandalovo drvo, Mahune Tonke, Cashmeran,Benzoin,

Stiraks, Labdanum

Miris se otvara breskvom i to je – popraćeno notama crvene narandže, za koju mislim da ima puno veze s gorkim ukusom, nekako  poboljšava ravnotežu izmedju slatkog i kiselog. Na samom vrhu je i nota kardamoma da se odmah zagreje. Ulje davana natopljeno rumom čini srce mirisa zemljanim i pomalo staklastim. Ja volim rum u koktelima i kolačima, ali ovaj ovde u parfemu se ne doživljava sirupasto i pijano, već samo stvara srce koje se lagano širi na notu breskve.  Bitter Peach drži teška, opojna baza, uključujući pačuli, sandalovinu, vetiver, kašmir i vanilu...  To je kao skup najvećih hitova baznih nota u jednom mirisu.



Bitter Peach je jako lepo osmišljen. Sviđalo vam se to ili ne, ovaj parfem vas voza...Vodi vas na putovanje u toku celog nošenja, na početku lagano, nepoznato, pa se polako pretvara u nešto toplije, pristupačnije ali i dalje nepoznato sa momentima prepoznavanja... To je jako uzbudljivo razumevanje jednog mirisa, toplog i drvenastog, punog začina i zemlje, slatkog, ali ne i poznatog.  

Bitter Peach Vas tera da nagađate.Taman pomislite da ste ga provalili, da ga imate, desi se još jedan zaokret, još jedan akord izbije na površinu i opije vas na momenat...  Izludeće vas, ali na najbolji način. Nikada mi se ovo nije dešavalo sa parfemom. Toliko je dobar da će vas ljudi stalno pitati koji miris nosite...

 Ovaj parfem je kao nešto što niste trebali čuti ili kao osoba koju niste trebali sresti.. Dovoljno je slatko da vas privuče, ali dovoljno skandalozno da se zapitate je li u redu da ga poželite.. A želja je ta koja pokreće !!! Ne pristajte na ništa manje u jedinom životu osim ispunjenja želje koja vas pokreće :) 



Parfem možete kupiti u Fabu Spot parfimeriji, Sephora radnjama i Jasmin parfimerijama..



Koji Parfem od Tom Forda je Vaš favorit?

Da li želite da prodjemo kroz sve parfeme Tom Forda i da to bude kao neka vrsta vodiča kroz njegove parfeme ?

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.