, , , , , ,

HOTEL ZLATIBOR MOUNTAIN RESORT & SPA - NOVA DIMENZIJA LUKSUZA

15:12:00


 Ponekad nije neophodno otputovati na neku dalju destinaciju da biste pronašli ono što tražite. Čarobni predeli padina, pokriveni gustom šumom, čist vazduh...Ovog puta idemo na Zlatibor. 
Volim da vas vodim na luksuzna i glamurozna mesta, hotele čija arhitektura, dizajn i usluga oduzimaju dah i najzahtevnijim gostima. 
Moj izbor je  Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa ... 
Kada kročim u njegovo predvorje osećam se kao da sam došla kući. Ima neku toplu i prijatnu atmosferu koja me opušta i zbog koje se osećam zaštićeno.





Smešten u samom srcu Zlatibora, ušuškan u uličici koja izbija direktno na jezero, HOTEL ZLATIBOR je savršen izbor za putnika koji traži visok kvalitet i besprekornu uslugu. Pored najidealnije lokacije koju možete da nadjete na Zlatiboru, hotel nudi ogroman izbor hotelskih soba i apartmana, koji su inspirisani ambijentom planine, te se tako dizajn savršeno uklapa u krajolik. Uživanje u čarima planinskog odmora u ovom hotelu učiniće da ovo putovanje za vas postane nezaboravno. 







Ono što je izuzetno interesantno i jedinstveno kada je ovo mesto u pitanju , to je činjenica da hotel poseduje sopstveni izvor mineralne vode - koja popunjava sve bazene. Reč je o vodi bogatoj magnezijumom, kalcijumom, kalijumom, gvoždjem i drugim mineralima koji povoljno utiču na zdravlje, ali i lepotu kože. Ovde gosti mogu uživati u opuštajućim masažama, ali i u raznim vrstama sauna. Što se tiče Wellnessa, pažljivo je biran niz tretmana sa namerom da obuzme sva vaša čula i omogući vam da se opustite i uravnotežite svoj um i telo.. Tako se s pravom može reći da Hotel Zlatibor poseduje jedan od najprestižnijih SPA & Wellnessa u Srbiji. 









Ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju je fitness sala sa najsavremenijom opremom i mogućnošću vežbanja sa personalnim trenerom.


Ako bi ste pak da istražite okolinu, deo istorijske priče ovog kraja možete osetiti organizovanom posetom koju će vam ljubazno osoblje Hotela osmisliti. Neopisivi pejsaži, lekovita priroda i mnoštvo avantura, čeka vas ako se samo malo udaljite od turističkog centra Zlatibora, od Gostiljskog vodopada, prekrasnih pećina, jedna od njih je i Stopića pećina, etno muzeja Sirogojno i pregršta malih sela gde se svako razlikuje od ostalih po nečemu...Sa decom možete obići Dino Park... A možete se samo provozati Gondolom do Tornika i doživeti jedinstvenu avanturu da se vozite iznad jezera. 










Ono što hotelu Zlatibor daje poseban pečet jedinstvenosti je Lobby bar sa ogromnim kaminom na sredini. Ovaj planinski ambijent je stvoren da pruži savršen doživljaj uživanja. Luksuzan i konforan prostor upotpunjen je Cigar lounge barom koji je namenjen gostima prefinjenog ukusa koji su ljubitelji dobre cigare i vrhunskih pića. 





Najjači adut ovog Hotela je pored lokacije, ambijenta, bogatog sadržaja, ljubaznog osoblja (sada bih ja nabrajala do sutra), svakako hrana, dobra hrana, vrhunska hrana..Specijalan gastronomski doživljaj možete doživeti upravo u hotelskom restoranu Ruj. Sve je bazirano na nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji, sa akcentom  na lokalnim domaćim namirnicama.. A bar ih na Zlatiboru ima i to vrhunskih. 








Doručkovati možete i na terasi apartmana, koji su takodje u ponudi pored hotelskih soba. 





 Kao neko ko je ljubitelj hrane novosadskog kultnog restorana "Kalem by Zak", ne mogu da preskočim činjenicu da u sklopu hotela postoji restoran “Kalem by Zak”, gde možete okusiti sve one djakonije koje su sklop tadicionalne i moderne kuhinje. Sa sigurnošću tvrdim da ćete odavde izaći srećni i zadovoljni. Probajte kolač sa pistaći kremom i sorbeom od maline, ništa ukusnije,  nigde nećete probati. 

Raspisala sam se i ovako bih u nedogled.. Još da kažem da hotel ima savršenu igraonicu za decu, bilijar i salu za kuglanje, sale za konferencije-koje su opremnjene najsavremenijom tehnologijom, tako da je ovo svakako odličan izbor za kongresni turizam i vašu firmu pored porodičnog ili romantičnog odmora... Ali hajde da te stvari ostavimo za naredni post. 
Najbolja terapija od previše posla i stresa je beg na Zlatibor, kada jednom dodjete ovde, postajete zavisnik za ceo život..
 Evo ja sam već četiri puta bila ovde u ovom božanstvenom hotelu i nije mi dovoljno !!!!




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.