,

Vichy liftactiv flexiteint - tečni puder

09:04:00


Najbolji prijatelj žene je puder ukoliko se dobro stopi sa kožom. 
Kako vi stojite sa puderima, i da li imate favorita?
 Ja sam u konstantnoj potrazi za savršenim. Tečni puder je nešto bez čega ne mogu. 
Šta je to što mi je bitno kada kupujem puder? Da li prekrivna moć, razmazivost, refleksija svetlosti ili cena? 
Iskreno, uglavnom ono što mi je nenormalno odgovaralo imalo je i nenormalnu cenu... 
Sad bi se bazirala na nešto što je cenovno prihvatljivo a u poslednjih par meseci moj favorit kada je tečni puder u pitanju... I nema puno razlike izmedju njega i onog "savršenog" za koji ne mogu svi da izdvoje pare. 
Govorim vam o puderu koji u sebi ima efekat liftinga, silikonsku strukturu koja sprečava da se nakuplja u boricama a pri tom daje licu blistavost i sjaj. 
Vichy Liftactiv Flexiteint je tečni puder sa lifting efektom. 
Daje koži trenutni sjaj. Namenjen je svim tipovima kože čak  za osetljivu. Sadrži termalnu Vichy vodu. Hipoalergen, bez parabena sa SPF 20. Pakovanje je od 30 ml. u staklenoj bočici na pumpicu. Dosta izdašan i dugo traje. Lako se razmazuje i upija. Jedan pritisak na pumpicu je čak i previše za površinu lica. Formula koja u sebi sadrži Collagyl i tri Vichy sastojka u borbi protiv bora, pokazala se veoma efektno.Na bore deluje tako što u sebi sadrži silikon koji popunjava bore i ima efekat liftinga bez ukrućivanja crta lica. Znači da silikon sa svojim elastičnim svojstvima, bore zateže ali i prati pokrete i mimiku lica i pri tom ih ublažava i ujednačava ten u toku čitavog dana. 
Miris je blago cvetni, veoma prijatan. Tekstura je glatka, lagana. Sa puderom sam veoma zadovoljna, uglavnom ga nanosim prstima, jer sam primetila da mi se tako najbolje upije i duplo manje ga potrošim. 
Postojanost mu je poprilično dobra, pogotovo ako ga fiksiram nekim mineralnim puderom u prahu. Ja sam sada u godinama kada je "MANJE DEFINITIVNO VIŠE I BOLJE ", tako da mi prijaju puderi laganijih struktura i manje pokrivnih moći. Ukoliko stavim puder koji je teže strukture i dobre pokrivne moći, imam efekat maske i posle sat vremena svaka bora dobije svoju predimenzioniranu formu. Što mi svakako ne odgovara. 


Ovaj puder je odličan, sa njim izgledate zategnuto, blistavo i sveže, bez ikakve dodatne težine na licu. 
Okvirna cena mu je oko 2800 RSD. I da, nijansa koja mi u potpunosti odgovara je 35 Moyen. Sand... Ova nijansa mi daje blagu preplanulost a ipak ne odskače mnogo od moje prirodne boje tena. 
Koji tečni puder vi koristite i da li ste probale neki od VICHY pudera ? Kako vam se čine? 




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.