, , ,

CLARINS DOUBLE SERUM LIGHT TEXTURE

01:02:00

 


Kada Clarins napravi novi proizvod, pa još kada znaš da je to jedna verzija tvog omiljenog proizvoda,naravno da odmah poželiš da ga probaš...Clarins Double Serum je inače moj ultimativni proizvod za postizanje i održavanje kože mladolikom, hidrantnom i lepom..

 Za ovaj serum ste sigurno čuli !!!

 On je jedan od onih kultnih beauty proizvoda koji je obeležio poslednjih 35 godina. Da, dobro ste pročitali: čitavih 35 godina i još uvek je jedan od najprodavanijih kozmetičkih proizvoda na svetu. Double Serum je od nastanka 1985. godine, pa sve do danas imao osam reformulacija.. e sada ova verzija bi trebalo da je deveta, ako se ne varam..

 Dakle, stigao nam je novi DOUBLE SERUM Light Texture od @clarinsofficial !!!

Sadrži sve benefite i efikasnost #doubleserum u borbi protiv starenja kože.. Dvostruka formula sa 21. Biljnim ekstratom i novom laganijom teksturom. Dok je moj stari Double serum radio odličan posao u toku zime i jeseni, ovaj novi, laganiji, bi trebalo da bude mnogo prikladniji za  proleće i za leto. Testirala sam ga baš u pravo vreme !

Novi double serum ima zlatni odmer -
2/3 vodene teksture
1/3 lipidne teksture
Kao tvoja koža. Meša se kada se pritisne pumpica i spaja se kao druga koža. Jako brzo se upija, i ima jedva vidljiv završetak. 
Nova tekstura je -
✅Nemasna
✅Nelepljiva
✅Jako isvežavajuća

Osećaj na koži je 50% laganiji. 
Sada umesto da svako jutro nanosim tonu šminke, pogotovo kada krene toplo vreme, ja koristim samo jednu pumpicu ovog čarobnog seruma, i VOILA !... Koža mi izgleda osveženo regenerisano, i nekako jedro, sjajno, zapravo BLISTAVO ( to bi bila prava reč), zaosta vidljivo podmladjeno ...

                                                                                                  slika preuzeta sa sajta Clarins

ZNATE LI ZA KOGA JE ?

Za sve MUŠKARCE  ( dobro čitaš)  i žene, počevši od 25 godina , bez obzira na ton i tip kože. Za sve one koji vole laganiju teksturu proizvoda koje nanose na lice, dakle savršeno odgovara svim tipovima kože, čak i onoj neuravnoteženoj.. (za sve one koji imaju uneravnotežen hidrolipidni film). Ova laganija tekstura ponovo uspostavlja ravnotežu kože.
Za mladalački izgled kože, rešava sve probleme starenja ( bore, gibitak čvrstoće, nedostatak sjaja, neujednačen ten, vidljive pore..) 



KAKO RADI ?
Bilo je potrebno dve godine istraživanja, testiranja 20 sirovina i preko 250 proba formula da bi došli do rezultata koji je iznedrio laganiju teksturu kultnog Double Seruma. Nova lipidna faza je modifikovana za 70 % u odnosu na postojeci serum. Kombinujući novi trio super lagani molekul, dobili smo formulu koja sa ulaznim  uljima koja prenose ključne sastojke u kožu, kada obave svoj posao, nestaju, ostavljajući trenutni "GOLI" završetak bez masnih tragova.  Kao što sam i rekla , Clarins Double Serum laganije teksture ima isti odmer kao i naša koža ( 2/3 vode, 1/3 lipida),to je odmer hidrolipidnog filma kože. Ova formula omogućava kombinovanje dva najmoćnija sastojka za kontrolu starenja koji su inače nekompatibilni, u jednoj bočici: one topive u vodi (hidrična faza) i one topive u ulju(nova lipidna faza) . Stapanjem ova dva sastojka dobijamo efekat "druge kože", plus u sebi sadrži i 21 biljni ekstrat.
Nova laganija tekstura, ali je boca još uvek ista. To vam je ona bočica koja je nastala jako davno - dvostruka boca u jednoj. Lipidna baza unutar hidrične, bez mešanja, kako bi obezbedile njihovo optimalno delovanje. "Inače ovakvu dvofaznu bočicu Clarins je napravio još 1996. godine,i  "FORA" je u tome što se koncentrovani sastojci koji se rastvaraju u ulju i oni koji se rastvarajuu vodi drže odvojeno i pomešaju se pred samo nanošenje, jednostavnim pritiskom na pumpicu. Ovim mešanjem pred samo nanošenje se dobija neverovatno jak serum koji se lako apsorbuje u kožu i čini je instant podmladjenom. 



Što se tiče sastojaka biljaka, oni su isti kao i kod legendarnog Double Seruma..Clarins je u ovoj dvofaznoj formuli spojio čak 20 sastojaka u jedan proizvod. Od tih 20, 18 su moćni biljni ekstrkti koji održavaju vitalne funkcije kože, a preostala dva imaju precizno definisano delovanje.

 Koji je to onda onaj 21. sastojak ? 

KURKUMA !!!

Sastojak koji čuva sistem kojim ćelije slušaju i koji održava receptivnost ćelija je turmeron-bioaktivno jedinjenje koje se u velikoj koncentraciji nalazi u kurkumi. Ovaj sastojak je u Clarinsovoj labaratoriji prepoznat kao čaroban i implementiran je u Double Serum. Tako smo dobili Serum koji u isto vreme poboljšava svih pet funkcija kože, stimuliše ih i značajno utiče na anti-age rezultate. "

Od ostalih biljnih sastojaka , tu imamo čitav herbarijum -od avokada, stabla banane, ovsa, kakao drveta, godžija, kivija, runolista, marijin čičak, pa sve do crvene janije i lista života...( za neke od njih nikada u životu nisam čula )



KADA SE KORISTI ?

Koristite ga ujutro i uveče na očišćenu kožu. Možete ga koristiti u kombinaciji sa proizvodima koje inače koristite- (pojačava njihovo delovanje) isto tako ga možete miksati sa omiljenim tečnim puderom, dobićete blistaviju i laganiju dnevnu varijantu svog omiljenog pudera. 
Boca ovog seruma je luksuzno dizajnirana ali takodje i dobra za planetu. Ima ograničen uticaj na okolinu jer je napravljena od 35% recikliranog materijala. Kartonska kutija potiče iz šuma sa kojima se održivo upravlja..

 Kupite ovaj serum i imaćete novu ljubav već ovog proleća.. Zaljubićete se u njega na prvo nanošenje !!!

Jeste li ga probali ?







You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.