,

Kako je leteti kompanijom AIR MONTENEGRO ?

02:52:00




Ako imate želju za putovanjima, onda vam je svako doba godine pravo doba za putovanje. Kompanija Air Montenegro ima idealne destinacije za sve vrste putovanja... Meni je bio prekrasan partner na kratkom begu od stvarnosti.. Volela bih da stalno mogu da putujem. Mrzim kada mi život remeti rutina. Jednom je neko rekao -"Putovanja su jedina stvar koju kupujete, a čini Vas bogatijima." I stvarno je bio u pravu. Ali zapamtite jednu stvar, sreća je način putovanja a ne odredište. Sa AIR MONTENEGROM ovaj način je siguran i brz a pre svega udoban. Bilo bi sjajno da na putovanjima možemo uživati kada god poželimo, ipak je to većinom za vreme godišnjeg odmora.. Ali ako bi mogli da uhvatimo neku priliku za za vikend izlet..odlično-jer trošenje vremena i novca na stvari u kojima uživamo , zapravo nije trošenje već ulaganje. 

Evo predloga da uložite u sebe :) - 

Svakog dana imate let iz Beograda za Tivat. Let je udoban, i očas posla udahnete morski vazduh. Napravite pauzu taj dan. Provozajte se po crnogorskoj obali- čiste vode Jadrana čekaju na Vas. Dozvolite sebi luksuz. Na ulasku u Bokokotorski zaliv čeka Vas ONE & ONLY PORTONOVI ..Šta reći za ovaj komadić raja?  Osim da je postavio novi nivo luksuza na ovim prostorima. Ovo vam je jedna ultimativna wellness destinacija sa nenadmašivom uslugom i spektakularnim smeštajem.. Pisaću Vam još o mom boravku tamo, a mi da se vratimo predlogu za jedan beg od stvarnosti. Dakle, priuštite sebi jedan ,bar jedan dan luksuza u Crnoj Gori. Sutra ujutro nastavite svoj put za Istanbul. 



AIR MONTENEGRO ima let , u aprilu čak 4. puta nedeljno za Istanbul. Letite iz Tivta. Za dva sata vozaćete se po Bosforu, gledati Istanbul sa Galata kule, piti čaj i jesti baklave kod Hafiza na Taksimu... Oduvaće vas Istanbul, mene jeste, bila je ovo ljubav na prvi pogled, pisaću vam utiske i šta da posetite u Istanbulu... a mi da se vratimo nazad na let Air Montenegrom. 



Kada se vratite iz Istanbula za Tivat, imate povezan let iz Tivta za Beograd. Meni je ovo sjajno, bukvalno samo presednete u drugi avion i za pola sata ste u Beogradu. Iskreno ,mislim da nikada više neću ići autom za Crnu Goru. Prvo za ove pare je neisplativo klackati se 8-9 sati kolima do obale. Isto to možete dobiti za pola sata. Nikada do sada nije bilo povoljnije, udobnije i brže leteti do mora. 

I to leteti brendiranim avionom nacionalne kompanije Air Montenegro. Simbol orla i kolorit neba koji je inspirisan zalaskom sunca iznad crnogorskog mora i planina čini ovu kompaniju vrlo prepoznatljivu na svim aerodromima i destinacijama ka kojima Air Montenegro leti.. Da spomenem samo neke- Beograd ,Banja Luka, Podgorica, Tivat, Ljubljana, Istanbul, Frankfurt, Prag, Cirih, Lion, Nant.. 



 Na njihovom sajtu otkrijte više - AIR MONTENEGRO DESTINACIJE

 A ja vam pišem par stvari zašto je dobro za vas da putujete -

✈️Žene koje putuju barem 2 puta godišnje imaju manji rizik od nastanka kardiovaskularnih bolesti i srčanog udara, u odnosu na one žene koje putuju svakih 6 godina ili redje.
✈️Muškarci koji ne putuju barem jednom godišnje imaju 30% veći rizik od nastanka smrti uzrokovane srčanim bolestima.

✈️Uticaj putovanja na zdravlje je vidljiv odmah. 89% ispitanika je imalo niži nivo stresa već nakon jednog dana...



Da Vas čujem, jeste li ste već rezervisali svoj sledeći let preko 

AIR MONTENEGRA i spakovali kofere?


 Za gde?


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.