, , ,

Clarins Double Serum

10:32:00




Clarins Double Serum je moj ultimativni proizvod za postizanje i održavanje kože mladolikom, eto otkrila sam vam tajnu već u prvoj rečenici ovog posta..

 Za ovaj serum ste sigurno čuli. On je jedan od onih kultnih beauty proizvoda koji je obeležio poslednjih 35 godina. Da, dobro ste pročitali: čitavih 35 godina i još uvek je jedan od najprodavanijih kozmetičkih proizvoda na svetu. Double Serum je od nastanka 1985. godine, pa sve do danas imao sedam reformulacija.. ovo na slici je osma.

 Šta je bolje u odnosu na prethodnih sedam? Nauka... ako ste me pratili na Storijima, onda ste zapamtili da sam vam to tamo i objašnjavala.





 E sada, kako sam od nedavno uključila u moju redovnu večernju, pa i jutarnju negu ovaj Double Serum, primetila sam prve rezultati koji su bukvalno vidljivi već nakon nekoliko dana upotrebe - koža postaje hidrirana i sjajna, a vremenom - i to već nakon nekoliko nedelja (a ima toliko od kada sam krenula da ga koristim), -pore se smanjuju, tekstura ujednačuje, fine bore ublažavaju, koža postaje čvršća i izgleda mlađe.

Istina je da se golim okom vide promene. Ove rezultate potvrđuje i studija sprovedena na 362 žene koje su iz sopstvenog iskustva potvrdile da im je koža vidljivo podmladjena, blistavija i da za čak 90% izgledaju mladje jer su im manje vidljive fine linije i pore koje su se suzile...



Clarinsov Double Serum utiče na komunikaciju izmedju ćelija.To je još jedno naučno saznanje koje je Clarins iskoristio i implementirao u ovaj proizvod ...na neki način serum dekodira jezik kože pomoću koda 20+1 i održava sve funkcije na optimalnom nivou. Funkcije na koje utiče su:hidratacija, regeneracija, oksigenacija, ishranjenost i zaštita. Ovaj proizvod je prepun sa moćnim antioksidantima, prepun sa hranljivim ekstratima voća, prepun sa lekovitim esencijalnim uljima, prepun sa hijaluronskom kiselinom...što će vam pomoći da vam koža za jako kratko vreme postane blistavija, čvršća, zategnutija i vidljivo podmladjena. Istraživanja kažu da će za samo 7 dana pojačati prirodni i zdrav sjaj kože. Dokazano i potvrdjeno na lično oduševljenje...



Clarins je u ovoj dvofaznoj formuli spojio čak 20 sastijaka u jedan proizvod. Od tih 20, 18 su moćni biljni ekstrkti koji održavaju vitalne funkcije kože, a preostala dva imaju precizno definisano delovanje.

 Koji je to onda onaj 21. sastojak ? 

KURKUMA !!!

Sastojak koji čuva sistem kojim ćelije slušaju i koji održava receptivnost ćelija je turmeron-bioaktivno jedinjenje koje se u velikoj koncentraciji nalazi u kurkumi. Ovaj sastojak je u Clarinsovoj labaratoriji prepoznat kao čaroban i implementiran je u Double Serum. Tako smo dobili Serum koji u isto vreme poboljšava svih pet funkcija kože, stimuliše ih i značajno utiče na anti-age rezultate. 

Da li znate da se dve strukture ovog seruma kombinuju u poslednjem trenutku, pred samo nanošenje što doprinosi izuzetnoj prijatnosti, lakom razmazivanju, brzom upijanju i osećaju komfora. Ulje i gel tekstrura, odgovara svim tipovima kože, pa čak i onoj najosetljivijoj. 

Inače ovakvu dvofaznu bočicu Clarins je napravio još 1996. godine,i  "FORA" je u tome što se koncentrovani sastojci koji se rastvaraju u ulju i oni koji se rastvarajuu vodi drže odvojeno i pomešaju se pred samo nanošenje, jednostavnim pritiskom na pumpicu. Ovim mešanjem pred samo nanošenje se dobija neverovatno jak serum koji se lako apsorbuje u kožu i čini je instant podmladjenom. 


 Razlika izmedju onih predhodnih seruma i ove najnovije 8. generacije je u eco-friendly pakovanju. 

Što se tiče poverenja u ovaj proizvod, čak 90% žena veruje da je efikasniji u odnosu na serume koje su ranije koristile.

Sada dolazimo do dobi u kojoj ovaj serum treba koristiti...

Bez obzira koliko godina imate, što pre počnete da brinete o njoj, tim bolje po vas. Postoje mnogi proizvodi koji svašta obećavaju ali mislim da imate 21 razlog zašto Calrins Double Serum treba da bude proizvod koji je sve što ćete ikada trebati u svojoj skincare rutini. 






You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.