Estee Lauder - Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex - Serum za svakoga

14:55:00

 Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 

Da li možete da poverujete da je najbolji proizvod Estee Laudera, postao još bolji?
Tokom proteklih 40-tak godina, otkako je lansiran od 1982. godine ovaj kultni proizvod doživeo je 4 verzije i sve četiri su nestale sa polica u rekordnom roku. Doživeo je da se u svetu prodaje po 10 bočica u minuti što bi u prevodu bilo 600 bočica na sat. Čak neke statistike govore da se na svakih 8 sekundi proda po jedna bočica, što je prosto neverovatno, ali da se manemo brojki, jer i bez toga ovaj #advancednightrepair je postao omiljeni proizvod gomile žena koje ga obožavaju i kunu se u njega kada je reč o nezi lica.

Medju tom vojskom fanatičnih obožavaoca sam i ja.


Ovo na slici je nova, najvovija verzija ove magije. To je taj najbolji proizvod Estee Laudera, samo sada još bolji, sa poboljšanom formulom... 

Prvo moramo razrešiti jednu nedoumicu a to je da GENETIKA nije presudno zaslužna za naš izgled kože. Ona je ta od koje 25% zavisi izgled naše kože, ostalih 75% je u našim rukama. Tih 75% je sve ono kako negujemo kožu, koliko vode unosimo u organizam, da li se izlažemo suncu, vetru, solarijumu..., šta jedemo, koliko treniramo, da li smo izloženi stresu i kako reagujemo na njega...i da li nam je zagadjena okolina.. U prevodu sudbina naše kože nije predodredjena, od svakodnevnih spoljašnjih faktora i brige zavisi kako će izgledati naša koža. @esteelauder je kombinujući saznanja iz prošlosti sadašnjosti i budućnosti lansirao IKONU nove generacije. Za brzi popravak, za svaki dan za svaku noć za svakoga za sve vrste starenja.. Jedini serum bez koga naša koža ne bi smela da bude. Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery serum, toliko revolucionaran proizvod da se događa jednom u generaciji... 

Kako deluje ?

SVAKE NOĆI – Dok spavate pomaže prirodnom procesu obnove ćelija kože – brzo! Plus NOVO, 72 sata hidratacije stvara idealne uslove za prirodan proces obnove.

SVAKOG DANA — Štiti kožu od štetnog delovanja svih spoljašnjih uticaja iz okoline. Od sada sa NOVOM 8 sati antioksidansnom zaštitom

SVI ZNAKOVI STARENJA KOŽE – za vidljivo smanjenje svih znakova starenja kože – linije i bore, neujednačen ten, dehidrirana koža plus NOVO smanjuje izgled proširenih pora i jača čvrstoću kože.


Znači  ANR svakog dana i svake noći deluje protiv svih znakova starenja. Dok spavamo, pomaže u obnavljanju ćelija kože, brže nego bilo šta drugo, takodje pruža koži 72 sata hidratacije, samim tim koža ima idealne uslove da se prirodno obnovi, u toku dana nas štiti od negativnih uticaja zagadjenja iz vazduha pomoću svoje antioksidativne zaštite koja traje čak osam sati. Ima čak i svojstva smanjenja izgleda proširenih pora. Sa njim koža izgleda čvršće, i blistavija je. ANR vidljivo smanjuje sve znakove starenja poput finih linija i bore, smanjuje znakove neujednačenog tena i dehidrirane kože. 

Ako ste nekada koristili bilo koji od predhodnih Advanced night seruma znate kako neodoljivo miriše. 

Inspirisan apotekarskim pakovanjem Estee Lauder je napravio novu luksuznu  bočicu koja se može reciklirati. 

Nema Ulja, nema Parabena, nema Sulfate, nema Sulfite, nema Ftalite, nema Mineralna ulja.

Ovo je proizvod za svaku noć, za svaki dan, za sve znakove starenja, za svakog, bez obzira na godine, tip , potrebe ili brige kože. 

ANR zauzima počasno mesto (već godinama) u mojoj nezi kože. Mislim da ne bih mogla bez njega. 

Skoro sam vas pitala na Instagramu koji je to proizvod koji bi poneli na pusto ostrvo?

Moj odgovor je definitivno Advanced Night Repair Synchronized Multi Recovery Serum..

Novi ANR imate da kupite u Anabella Beauty Spot Serbia i svim Sephora objektima, takodje i u Jasmin Parfimerijama.



Zanimljivo je da možete naći praznična pakovanja sa dodatnim proizvodima po ceni Seruma. Tako gratis dobijete još dva proizvoda pored samog Seruma. Potražite ih, a ja vam o dodatnim proizvodima pišem u nekom od narednih postova. 

Da vas čujem, da li ste probale bilo koji od Advanced Night Repair Seruma?

 

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.