Estee Lauder - Advanced Night Repair IntenseReset Concentrate , Revitalizing Supreme + Night

13:09:00






Ova dva proizvoda sam krenula da koristim od početka novembra. Evo ga već peti mesec koji protiče a ja sam još uvek na pola i jednog i drugog proizvoda. Mogu da vam kažem odmah na početku ovog posta da ukoliko kupite bilo koji od ova dva proizvoda , biće to jedna od najboljih investicija u kozmetičke proizvode koju možete sebi pružiti. I najisplativija. Ukoliko vam se čini da je krema od okvirno 10000 preskupa za vas, podelite tu cifru na minimalno 7 meseci i videćete da nikada manje para niste dali za tako dobru kremu.



U početku nisam baš bila sigurna koliko će dobro funkcionisati moja koža pod ovom kremom, ali sam sada nakon ove vremenske distance vrlo zadovoljna rezultatima. Da se razumemo, nisam skeptična prema Estee Lauder proizvodima, čak naprotiv, neki od njih zauzimaju počasno mesto u mojoj nezi kože...Ali kako godine odmiču, sve manje i manje proizvoda može da pruži maksimum i da budete zadovoljni rezultatima koje priželjkujete za svoj izgled. Moja koža je čvršća i svježija. A i one fine linije su se čak smanjile. Krema nije nimalo masna i upija se pravo u moju kožu. Izuzetno pomaže kod suvog vazduha u toku zime. REVITALIZIRA kožu sa 2X koncentriranim ekstraktom Moringe koji pomaže prirodnom kolagenu . Ovo je važno jer prirodna proizvodnja proteina doseže maksimum dok spavate. Pomoću ekstrata cveta morske lavande pomaže prirodnom obnavljanju i nadopunjavanju ćelija kože preko noći.
Poseduje 2X super dozu hijaluronske kiseline za intenzivnu, 24-satnu hidrataciju - jer koža brže gubi vodu noću.
MOĆNA SINERGIJA: Kombinacija koncentrovanog ekstrakta Moringe, ekstrakta cveta morske lavande i proteina RevitaKey pomažu pojačanju proizvodnje kože hijaluronskom kiselinom za 80%. 

🌱🌱🌱Što je Moringa?
Hiljadama godina, biljka Moringa (koja se često naziva i "stablo života") bila je poznata po svojim izuzetno hranljivim svojstvima. Sadrži ključne gradivne delove života - kalcijum, kalijum, vitamin C, aminokiseline i omega 3. To je jedan od najmoćnijih sastojaka protiv starenja koji je otkriven.

Što radi ekstrakt Moringe:
🌱Pomaže koži da optimizuje svoj prirodni potencijal.
🌱Podržava snažni protein poznat kao "čuvar mladosti" - pomažući koži da se bori protiv starenja.
🌱Deluje zajedno s kolagenom smanjujući izgled linija i bora.
Pakovanje je od 50 ml.Koristite je uveče (ovo je noćna krema), na očišćenu kožu,  nakon Advanced Night Seruma (onog klasičnog), ako ga nemate može ovaj novi o kom vam pričam u produžetku...


Novi Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate je stvarno reset za kožu,  jer u vrlo kratkom roku – u samo sat vremena vidljivo smanjuje sve iritacije na koži uzrokovane stresom, što ga čini idealnim saveznikom u danima kad je količina stresa u  životu povećana. Ako bi to prevela na jezik savremene žene, to bi značilo da bez ovog proizvoda ne možemo ni minut , jer nivo svakodnevnog stresa je prosto neizdrživ. Opšte je poznato da je koža koja je preterano izložena stresu beživotna, umorna, sivkasta, na pojedinim delovima podložna crvenilu, iritacijama...O štetnim spoljnim uticajima i kako oni deluju na kožu sam vam milion puta i pričala i pisala. Zagadjenje vazduha, promena klime, putovanja, sedenje u zadimljenim i zatvorenim prostorijama i te kako utiče na izgled kože :) Ovaj koncentrat sadrži poboljšanu i inovativnu formulu koja u samo sat vremena rešava sve gore navedene probleme.I u samo sat vremena ovaj čarobnjak  stvarno transformiše izgled kože, istovremeno jača i njenu prirodnu otpornost te pomaže u borbi protiv štetnih spoljašnih uticaja. Mene lično je najviše oduševilo to što upaljenu i nadraženu kožu smiri i oporavi pomoću sastojaka kao što su ulje lavande i ulja koštica zoba i  ječma... Ovaj novitet s Estée Lauder potpisom može se pohvaliti formulom koja će hidratantnim omotačem zaštititi kožu . U samo 24h on obavije kožu sa 15 X jačom količinom hijaluronske kiseline što ga čini savršenim spasiocem u periodu kada vam je koža dodatno dehidrirana.  Da bi efekat bio potpun, preporučljivo ga je koristiti iza kultnog seruma – Advanced Night Repair.. A da li znate da je prva verzija ovog seruma lansirana još davne 1982. godine, a u međuvremenu je postao omiljeni proizvod gomile žena koje ga obožavaju i kunu se u njega kada je reč o nezi lica. O tome svedoče i brojke da se na svakih 8 sekundi negde u svetu proda po jedna bočica ove magije.. Sa razlogom !!!




 Šta koristite od @esteelauder proizvoda i koji vam je omiljen?


You Might Also Like

1 comments

  1. Odličan post. Nisam sigurna da bih se usudila da toliko novca dam na kozmetičke proizvode o kojima ništa ne znam. Kao i do sada proizvode si čitaocima vrlo približila, svaka čast na tome.
    Lepo, toplo, iskreno :)

    Milica
    missymj.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.