EUCERIN Hyaluron - Filler Hidro Booster

10:49:00



Mogli bi započeti ovaj post sa pitanjem -Da li vam je koža dehidrirana?

Kako znamo da nam je koža dehidrirana?
 Ako je bez obzira na to koliko imate godina, siva, bez sjaja, ako deluje umorno, pa čak i grubo na dodir...onda imate problem sa hidratacijom kože. I nemojte ovaj pojam da mešate sa suvom kožom. Koža može biti dehidrirana i kada je u pitanju masna , mešovita ili problematična koža.  Hidratacija je jako važna, možda najvažnija, jer u principu šta god da koristite, neće imati efekta ako vam je koža dehidrirana. To je polazna tačka za svu dalju negu. Prvo je hidrirajte pa onda rešavajte problem sa aknama, borama, pigmentacijskim flekama, zapušenim porama...

U svim pričama o hidrataciji pojavljuje se Hijaluronska kiselina. A šta je u stvari Hijaluronska kiselina? Hijaluronska kiselina je otkrivena pre 60 godina u očnoj jabučici. Ona je sastavni deo većine organa, najviše je zastupljena u koži i vezivnom tkivu, hrskavici i zglobovima. Njena najveća zasluga je u tome što za sebe vezuje vodu ( do 1000 puta više od svoje težine ) pa ima ključnu ulogu u hidrataciji i elastičnosti kože.



E sada, Eucerin- https://www.eucerin.rs/ ima nov proizvod, gelaste strukture koji pruža intenzivnu hidrataciju. Koristim ga već neko vreme... Izuzetno je lagan. Namenjen je svim životnim dobima. Daje neverovatan osećaj svežine. Brzo se upija, nakon nanošenja ceo dan imate osećaj da vam je koža dovoljno hidrirana. Odličan je kao podloga za šminku. Formulacija je obogaćena sa visokom koncentracijom hijaluronske kiseline i glicerinom. Preporučujem ga kao neku vrstu prvog  "seruma". Ukoliko do sada niste koristile serume, boostere, gelove za lice - ovo je idealan proizvod da sa njim započnete. 

Ovaj Eucerinov proizvod nam dolazi u staklenoj bočici od 30 ml. 


Iako je providne boje, zbog boje bočice imate osećaj da je gel vodenasto plave nijanse. Miris mu je neodoljiv. Sastoji se od 11 sastojaka izmedjuostalih tu je i hijaluronska kiselina visoke koncentracije i glicerin koji pomažu da se koža brzo i intenzivno izhidrira. 

Na ispitivanjima koja su vršena od stručnjaka iz Eucerin kompanije, žene su potvrdile da imaju poboljšanje u izgledu kože, i to nakon samo dve nedelje korišćenja ovog proizvoda... što možete pogledati na slici ispod. 



Kako ga koristimo?

Koristimo ga uveče i ujutro na očišćeno lice, nakon njega stavljamo omiljenu kremu koju koristimo za noćnu negu odnosno za dnevnu. Booster možete koristiti kao podlogu za šminku, čak mi se čini da je u toj varijanti jedan od najidealnijih proizvodakoje sam probala, odlično pripremi lice za nanošenje tečnog pudera i celokupnog makeupa. 

Cena mu je -2700 rsd.

 

E sada, kako niko od nas nije bio baš spreman na ovakav scenario i karantin, a pogotovo naša koža koja je poprilično propatila iza zatvorenih vrata, usled nedostatka svežeg vazduha.. dobro ima tu svega, pa i poprilično puno stresa, a svi znamo koliko to negativno utiče na lepotu. Eucerin i ja smo odlučili da vas obradujemo sa tri paketa sa po dva proizvoda, a proizvodi su -



Dobitnice paketa su:
1. Mila Milanović sa FB
2. dragana.krivokca sa IG
3. ivankadobrnjac65 sa IG


You Might Also Like

2 comments

  1. Eucerin mi najviše odgovara, problem mi je cena, ali znam predivan osećaj kad ga imam, obožavam ga.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nikad do sad nisam koristila nista, ali koza lica mi je jako dehidrirana, zbog toga sto je konstantno izlozena suncu, vetru ili zimi. Hvala

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.