SEPHORA COLLECTION

01:47:00




Već sam vam pisala  o novoj Sephorinoj kolekciji.
Naravno na Instagramu, jer je Instagram postao mesto gde se prvo sve objavljuje. Pa hajde da ne zaboravimo blog, i za vas koji volite da čitate, a i za mene koja volim da pišem , ostavimo trag o ovoj kolekciji i na ovom mestu. Šta je važno napomenuti vezano za ovu kolekciju?
To da je napravljena od prirodnih sastojaka skoro 100% , da je ambalaža napravljena od kartona održivih šuma a boja na proizvodima, bočicama i ambalaži od biljnih sastojaka. Dakle Sephora očigledno prati trendove i ne samo što nas neguje, nego nam i podiže ekološku svest. Bravo za ovaj pokušaj. Što se tiče cena, one su vrlo prihvatljive, najskuplji proizvod je 2500 a verujte mi na reč, svi koje sam probala su dobri, čak neki od njih odlični.
Sada možemo da pričamo malo o kolekciji, i hoću da vam kažem da sam do sada testirala većinu proizvoda .
Krećemo, proći ćemo kroz sve proizvode, a vi onda odlučite koji je za vas.
Krenućemo od proizvoda za skidanje šminke-
tu su micelarna voda, gel za skidanje šminke i uljano dvofazno sredstvo za skidanje šminke.


TRIPLE ACTION CLEANSING WATER

Micelarna voda sa Cinkom i Akoe verom sadrži 90%, ostavlja kožu čistom i matiranom, zbog sastojaka , rekla bih da je dobra za mešovitu i masnu kožu, pogotovo problematičnu. Odlična cena za 50 ml. -470 rsd
200 ml.-1750 rsd


TRIPLE ACTION GENTLE MAKEUP REMOVAL GEL 

Ovo ogromno pakovanje sredstva za skidanje šminke u obliku gela, čak od 400 ml. Koristi se ujutro i uveče sa blaznicama, nije potrebno ispirati, mogu ga koristiti osobe sa osetljivim očima i oni koji nose sočiva. Nisam fan ovakvih stvari, prosto nisam navikla, mada moram priznati da odlično skida šminku i u mnogome olakšava da to brzinski uradite. I veoma je prijatno za lice. 
Cena 400ml.-1870 rsd




WTP EYE MAKEUP REMOVER 

Dvozfazno sredstvo za skidanje šminke. Definitivno jedan od mojih favorita iz ove kolekcije. Koristim ga konstantno, pre micelarne vode. Micelarna mi najčešće loše skine vodootpornu maskaru i dodatno isuši regiju oko oka. Ovo sredstvo je totalno nešto drugačije. Odlično skida vodootpornu šminku. Ne ostavlja masan trag. Sa čak 92 % prirodnih sastojaka. 
Cena :
50 ml.-470 rsd
125 ml.-750 rsd
200 ml.-1120 rsd


BRIGHT SKIN EXOLIATING SCRUB

Piling za lice sa čak 97 % prirodnih sastojaka od kojih su glavni vulkanski pesak i Marula ulje. Čisti kožu, uklanjajući mrtav površinski sloj. Možete ga koristiti dva puta nedeljno. 
Cena:
50 ml.-1070 rsd.




BRIGHTENING EYE CREAM 

BYE, BYE znacima umora...Ovu kremicu bih uvrstila u favorite. Stvarno obećava.Smanjuje tamne kolutove oko očiju, brzo se upija, hidrira kozu i daje blistav sjaj.
Cena:
20 ml. 1870 rsd.




SUPER MATE MOISTURIZER

Evo jedne super hidrantne kremice idealne za kombinovanu i masnu kožu. Napravljena od 90 % prirodnih sastojaka, koja hidrira i matira kožu redukujući višak sebuma. Koristi se ujutro na čistu kožu i brzinski deluje.
Cena :
50 ml.-1620 rsd.



PURIFYING MUD MASK 

Maska sa Cinkom i belom glinom, sadrži čak 96 % prirodnih sastojaka.Zink pročišćava kožu, glina matira. Možete je koristiti 2 puta nedeljno.Drži se dok se ne osuši i onda se ispere vodom. 
Cena:
50 ml. -1750 rsd.



CKEAN SKIN GEL 

Ovo je proizvod koji sam odlučila da podelim jednoj od vas. Kombinacija neverovatnih 99% prirodnih sastojaka. Čisti, tonira, i održava hidrataciju kože. Sadrži Aloe veru. Koristi se ujutro i uveče na mokru kožu, blago masirajući uvrat, lice i oči. 
Cena
125 ml. -1120rsd.

Osvojila je devojka koja je igrala na Instagramu- bojana_12




GLOW PEEL PADS

99% prirodnih sastojaka čine da ove blaznice, čiste, zatežu i umiruju kožu. Uklanjaju mrtav sloj ćelija, smanjuju nepravilnosti i vraćaju sjaj koži.Masirajte kožu ujutro i uveče sa neravnom stranom blaznice. Ne ispira se i božanstveno miriše. 
Cena :
60 komada -1740 rsd.



ULTRA GLOW SERUM 

 Po meni jedan od najinteresantnijih proizvoda, ujedno i najskuplji u celoj kolekciji. Ima 97% prirodnih sastojaka. Koktel C i E vitamina, garantuje ultra sjaj kože.Štiti kožu od spoljnih agresora i koristi se ujutro na očišćenu kožu. Cena mu je 2500 rsd, što je za serume veoma prihvatljivo. 


MATIFYING CLEANSER 
Matirajući klinser, sa belom glinom i aloje verom, uklanja nečistoću i višak sebuma.Odlična stvar koja svakom treba. 
Cena 
125 ml. 1120 rsd. 
Ovaj proizvod je osvojila devojka sa FB pod imenom - Ivana Zoran 


Nadam se da ste probali neki od ovih fantastičnih proizvoda iz Sephora kolekcije. 
Ako jeste pišite koji, ili koji bi želeli da probate...
Baš me interesuje ?

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.