,

Lancome Idole

03:46:00





Kada veliki svetski brend kao što je to Lancôme lansira novi parfem onda to uradi tako da svi pričaju samo o tom dogadjaju. Osnovni plan je bio -veliki Lancome Idole Launch Event u Hotelu Metropol u Beogradu, sa dres kodom -elegant white, 29.08.2019...
i to sve baš na moj rodjendan.
 Verujete li u slučajnosti, ja ne ?!








Lancôme nije sedam godina izbacio novi ženski parfem. 
Kreiran sa strašću i originalnošću stigao nam je novi parfem  Idôle a sa novim parfemom stiže nam i nova vizija. 



Lancome je pronašao inspiraciju u generaciji milenijalaca. To su vam oni koji su rodjeni izmedju 1985-2000...U Americi ih nazivaju -"Ja, ja ,ja generacija.." U Nemačkoj-"Ljudi koji rade dve stvari u isto vreme".. O njima se govori kao o Narcisima, ovisnicima o internetu i mobilnim telefonima (nije slučajno da je Idôle napravljen baš u obliku mobilnog telefona), generaciji koja ne ume ništa da uradi bez aplikacija. Oni koji ih brane kažu da su to najobrazovanija i najkreativnija generacija do sada. Neguju timske vrednosti, brinu se o svom okruženju i ekološki su svesni. 

Milenijalci su na neki način oslobodjeni društvenih ograničenja, rade on line- bilo gde u svetu, imaju fleksibilno radno vreme, izražavaju se kako žele, i strastveno istražuju sve što požele. Eksperimentišu i uživaju zato što se osećaju potpuno slobodno. Ovaj moderan stav samoizražavanja je glavni imperativ novog  parfema  Idôle. 



Šta ga definiše- U gornjim notama ima krušku i bergamot, dok se u srcu krije jasmin i ruža, sa bazom od belog mošusa i vanille. 
"Miris su kreirale Shyamala Maisondieu, Adriana Medina and Nadège Le Garlantezec. Latice ruže iz Isparte uzgojene u „gradu ruža“ Isparti, u Turskoj, ova esencija je napravljena ekskluzivno za  Lancôme—dobija se od ručno ubranih ruža i obogaćene koncentrovane ružine vodice. To pojačava osvežavajuće aspekte cveća doprinoseći blistavosti novog mirisa Idôle. Lancôme podržava porodičnu tradiciju uzgoja cveća i trudi se da poboljša uslove uzgoja i poljoprivrede. Projekat pomaže ženama u proizvodnji, da budu priznate i nagrađene za svoj doprinos i rad."
Iskreno, ja sam jako izbirljiva kada su parfemi u pitanju, neki mi se svide ali nemaju taj pečat individualnosti i nisu ja, pa ne mogu da ih nosim. Pogotovo kada je cvetna kompozicija dominantna. Medjutim ovaj parfem odiše nekom toplinom i prefinjenošću , ostavljajući moćan i trajan utisak. Osim što ostavlja talas senzualnog mirisa, on pozitivno utiče na moju psihu. Sa parfemima vam je isto kao i sa odećom. Najviše nam se svidja ona koja nam najbolje stoji. Tako je i kod parfema, ako ste izabrali odgovarajuću mirisnu notu koja nam se dopada a zbog koje smo veseli bez razloga, sa tim parfemom ćemo osim što mirišemo dobro, isto tako i da se osećamo. Birajte srcem kada birate parfem jer parfem budi emocije. 
Idôle nam dolazi u tri mililitraže: 
25ml-6.260 rsd, 
50ml-10.049 rsd,
i 75ml-11.690 rsd.
Možete ga probati i kupiti u Sephorinim parfimerijama.
Kaoko se milenijalci brinu se o svom okruženju i ekološki su svesni tako je i Lancome osmislio fantastičnu inovativnu ideju koja mi se strašno dopala a to je da ćete u skorije vreme moći da dopunite svoj Idôle parfem na mirisnim fontanama koje će biti postavljene u parfimerijama. Bočica je i kreirana tako da podrži ovaj projekat. Dakle kada istrošite svoj omiljeni parfem, nije potrebno da kupujete novi, možete svoj stari dopuniti sa novom količinom parfema. Zar nije sjajna ideja, malo da razvijamo svest o zaštiti okoline?
Idôle se na mojoj koži ponaša kao mirisna tetovaža, traje i traje.. 
Izgleda da je ovaj parfem, nije slučajno pronašao mene, a ne obrnuto.. i to kao najlepši  poklon za rodjendan. 




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.