,

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

01:36:00










" Kiehl's je osnovan u njujorškoj četvrti Ist Vilidž kao klasična apoteka. Njegovo jedinstveno i bogato 

nasleđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje 

se razvijalo i prenosilo sa generacije na generaciju."

Kiehl's se konačno otvorio i u Srbiji, verujem da svi to već znate. 


Za lepu i zdravu kožu potrebno je vreme, strpljenje ali i adekvatni proizvodi pomoću koji ćete doći do željenih rezultata. Kiehl's datira kao legendarna njujorška apoteka još od davne 1851, i proizvodi visokokvalitetne proizvode za negu kože i kose. Svaka prodavnica ovog brenda je jedinstveni miks modernih elemenata i tradicionalnih nasledja klasične apoteke iz njujorške četvrti Ist Vilidž, uključujući fotografije osnivača i lokacije glavne prodavnice u New Yorku. Ne postoje dve iste prodavnice u svetu ali zato sve nose dašak originalne apoteke u Ist Vilidžu. I u svakoj možete videti poznatog kostura "Mr. Bonesa".

 Čime se Kiehl's odvojio od ostalih brendova? 
Pored kvalitetnih proizvoda oni promovišu i inicijativu da svaki proizvod možete probati pre kupovine, nude veliki br. uzoraka, imaju osposobljeno i edukovano osoblje, koje 
će vam prepisati tretman i režim nege kože i kose nakon što vam uradi skincheck i da uzorke na probu. Tako ćete biti skroz sigurni da ne kupujete mačku u džaku već stvarno ono što vam odgovara i treba. I vrlo brzo ćete se navući na ove proizvode. 



Imajući u vidu bogatstvo hranljivih sastojaka koji treba da budu jedan od kriterijuma kada biramo neki proizvod ja sam odlučila da Kiehl's Midnight Recovery Concentrate bude jedan od glavnih proizvoda koji ću koristiti u svojoj noćnoj nezi. 
Pala sam prvo na njegov miris. Lavanda, lavanda, lavanda ....je ono što prvo osetite kada otvorite ovu čarobnu bočicu. Eterično ulje lavande koje je jedan od osnovnih sastojaka ima umirujući i opuštajući efekat pa ćete nanevši ovaj koncentrat zaspati kao beba. Pored lavande tu je još i ulje noćurka, i squalan ili visokorafinisani lipid dobijen iz masline, koji potpomažu da se ojača barijera kože, da ona bude hidrantna, meka, elastična...Koncentrat deluje tokom noći kada je koža najsposobnija za obnavljanje nakon dnevnih agresivnih delovanja. Ujutro ćete se probuditi skroz osveženi, bez tragova umora. 


Pakovanje je stakleno,midnight boje, sa pipetom, tako da je primena veoma laka. Kako se koristi? 
Ja sam ga utrljavala u kožu što je bilo skroz pogrešno. Morate ovako - Dve do tri kapi ukapate na dlanove , zagrejete bez trljanja i utapkate u kožu lica. Upije se u sekundi, bar kod mene, ne ostavlja nikakav lepljiv i masan trag, samo miris božanstvene lavande. 



U poslednjih mesec dana, ja ovaj proizvod koristim samostalno, bez naknadno dodate kreme, jer mi prija i koža ga pije kao žedna zemlja kišu. Bočica od 30 ml. je dovoljna za 90 korišćenja, što bi značilo da će vam trajati otprilike tri meseca ako ga koristite svaku noć. Najjači efekat ima izmedju ponoći i 4 h izjutra. Cena mu je 5482 rsd. 


Ovaj noćni koncentrat je već dugo vremena na listi najprodavanijih Kiehl's ovih proizvoda a poneseni slavom ljudi iz Kiehl'sa su napravili i revitalizujući koncentrat za razbudjivanje koji trebate koristiti kada se probudite ujutro. Njega koristim tako. Umorna koža sa znacima sivila je pravi kandidat za ovaj serum. Poželjno je nakon njega koristiti neku hidrantnu kremu ali o njemu ću nekom drugom prilikom.
Za sada pravim listu onih stvarčica koje ću kupiti i Kiehl'su i koje bih želela da probam, medju njima su 
- Super Multi-Corrective Cream ( to je ona 5 u 1 koja zagladjuje, podiže, oblikuje, hidrira, i čni kožu nežnom.)
- Okoloočnu kremicu od Avokada ( koju sam imala ) odlična je !
- Masku od Avokada
-Masku od Calendule i Aloe
- Calendula Deep Foaming Face Wash i Toner
-Midnight  Recovery Botanical Cleansing Oil
- ...ima još toga što bih htela, da ne nabrajam sada celu prodavnicu :)

Da ne zaboravim, postoji u Kiehl's i muški deo, samo pazite, oni se brzo navuku na njihove proizvode pa će vam to biti dodatni trošak.. U principu lakše ćete podneti taj udar na novčanik uz lepo negovanog i mirišljavog muškarca kraj sebe. Kupite mu obavezno Exfiating body Soap i Post shave repair gel :) 


Šta ste probali od Kiehl'sa i šta volite ? 


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.