,

Creme de la Mer - LA MER

15:03:00


Posle tri godine intezivnog bavljenja blogom, i testiranja mnogih proizvoda, mogu reći da imam izuzetno visoke standarde kada je krema za lice u pitanju. Uz gomilu pročitane literature i iskustva, znam da prepoznam stanje svoje kože i na osnovu toga biram kremu. Uloženo je tu mnogo novca i godina dok sam došla do ovog saznanja ali još uvek me razveseli nova krema, nov dizajn, novo pakovanje, nova tekstura, novo obećanje delića sna...


Jedna od retkih koja je kod mene prošla na testu kvaliteta sa najavišim ocenama je čuvena Creme de la Mer.. Ova mistična krema, razvijena je sa ciljem da efektivno deluje. Ona je na listi konzumenata mnogih poznatih lica, koji su oduševljeni njenim delovanjem...Ali ako govorimo o rezultatima i efektima onda su nam važne  objektivne činjenice. Radjena su neka istraživanja i na strogim testovima od najjeftinijih do najskupljih krema, CREME DE LA MER je jedina koja je prošla sa odličnim ocenama za kvalitet. 


Mnoge kreme obećavaju čudo, ali se čudo retko desi. Sa ovom kremom se njenom stvaraocu desilo čudo. Dr. Max Hubert, koji je bio fizičar za svemirske letove, zadobio je opekotine kao posledicu nesrećnog dogadjaja u labaratoriji. I tako je 12. punih godina pokušavao da dobije kremu koja će mu vratiti lice na normalu, nakon 6000 eksperimenata došao je do željenih rezultata. 


Creme de la Mer u sebi sadrži supstancu koja se dobija procesom biofermentacije, sadrži alge, vitamine, minerale , i neke biljne ekstrate koji se pod kontrolisanim uslovima ručno pakuju u staklena pakovanja.


Tekstura kreme je veoma gusta, na prvi pogled deluje masno, što ni u ludilu nije. Ona je strašno hidrantna, zapravo najviše  ocene je i dobila kao najbolji moisturizer ... Nanosi se tako što malu količinu kreme, špatulom, stavite na jagodice prstiju, zagrejete i tapkanjem nanesete na lice, i na okoloočnu regiju. Ova krema se koristi i kao dnevna i kao noćna i kao krema za deo oko očiju. Ovo nije krema protiv bora i starenja, to je krema koja oporavlja i poboljšava opšte stanje kože. Ovo nije instant krema, nego nešto što se koristi na duže staze. Nakon nekoliko meseci korišćenja svi će primetiti da vam se opšte stanje kože poboljšava. A vi ćete primetiti da vam je već nakon par nanošenja, koža mekša, elastičnija i sjajnija ( zdravija). 


Čini čuda i niko od nas laika ne zna kako. Svi koji krenu da je koriste ostaju joj odani godinama. Naprave izlet sa nekom drugom ali su uglavnom vraćaju Cremi de la Mer. 
Cena kreme je poprilično visoka i to je jedino što nije baš odgovarajuće svima. Mnogi koji ne mogu da je priušte uglavnom osporavaju njeno dejstvo i porede je sa običnom Niveom. Ona to svakako nije. 
Neki kažu da je u ovom slučaju proporcionalan odnos ega i cene. Ego se izduvava sa mnogo skupljim stvarima poput auta ili nekretnina a ne sa kremama za lice. 
Cena je takva jer se za kremu koriste sastojci i retka vrsta algi koja se nabavlja iz Kalifornije i to samo dva puta godišnje kada je nutritivno najbogatija. Cena je takva jer ova krema ima efekta, cena je takva jer je to brend koji je dokazano veoma delotvoran...
Još jednu stvar moram da vam napomenem, ova krema se troši veoma sporo, može vam trajati sigurno do pola godine, kada uzmete da vam pored nje neće trebati ni noćna krema ni antirid, doći ćete do saznanja da joj cena i nije tako visoka. 
Dobra krema može  u odredjenom, životnom dobu,  ako ne već učiniti  čudo, a ono barem ... izmamiti osmeh na lice. 
A Creme de la Mer će učiniti čudo, verujte mi...
Možete je kupiti u Anabella Beauty Spot Srbija parfimeriji. 




You Might Also Like

2 comments

  1. A koja je cena u Anabella Beauty Spot Srbija parfimeriji?:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zdravo! Do bloga sam stigla tako jer sam ukucala La Mer cream Cena. Znala sam da je skupa ali ajde da vidim koliko - 50.000k! Izvini, ali I pored najbolje volje ne mogu da opravdam cenu. Verujem da I vise od vecine zena ne bi moglo. Ne sumnjam da je kvalitetna, a I Taman posla da nije ni to za te pare :)
    Nadam se da je reklama placena a samim Tim I Sam proizvod poklonjen zbog recenzije
    Sve pohvale za ostatak bloga! Sve najbolje zelim ❤️

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.