,

Biotherm Skin Oxygen

10:05:00



Tačno je da lepota dolazi iznutra, unutrašnja energija i harizma je ono što nas definiše, ali se često nezadovoljstvo spoljašnjim izgledom reflektuje na unutrašnjost i obrnuto.. Treba naći balans i posvetiti se i jednom i drugom... Za početak krenuti sa jednim fantastičnim triom i za samo sedam dana regenerisati i pročistiti kožu lica, ušuškati se i uživati uz omiljenu knjigu, i šoljicu nekog detox čaja.. Jer bitno je pročistiti kožu ( kremama), organizam (detoks napicima ) i misli ( omiljenom knjigom)...
Danas pričamo o odličnoj BIOTHERM SKIN OXYGEN liniji koju koristim vec jedno izvesno vreme. Da  li ste znali da je koži potrebna dubinska oksigenacija ? 
-Biotherm je pomoću tehnologije uspeo da oslobodi energiju hlorele, mikroalge koja se nalazi u vodama planinskih jezera više od dve milijarde godina i ima važnu ulogu u pročišćavanju okoline. Ova alga je najbogatija hlorofilom i njena blagotvorna svojstva ljudi iz Biotherm su uneli u svoju liniju za negu kože – Skin Oxygen. Alga je poznata po tome što stvara velike količine kiseonika i ima pročišćavajući efekat na okolinu, pa je drugačije zovu i "alga koja diše".


Već nakon sedam dana korišćenja dnevne i noćne kreme, kao i maske, koža vam više nije bez sjaja, nepravilnosti su manje primetne, a i ne izgledate umorno i da..višak sebuma je uklonjen.  
Ono što ja koristim jesu dve kreme i maska za lice. Sva tri proizvoda upakovana su u masivne staklene zelene bočice. Kreme imaju karakterističan citrusno osvežavajući miris. 
Dnevna krema je pogodna od normalne do masne kože, koja je izložena agresorima iz urbanog okruzenja. Struktura joj je kremasta, lagana , prijatna sa no filter završnim efektom. Štiti i hrani kožu,  pružajući joj dubinsku hidrataciju čak 24 h. 


Njena primarna uloga jeste zaštita od zagadjenja, mikroalga hlorela podstiče prirodni odbrambeni mehanizam tako da koža postaje jača, sjajnija i oporavljenija od spoljnih agresivnih zagadjenja. Krema ima i zaštitnifaktor 15, tako da pruža zaštitu i od UV zraka. 
Što se tiče noćne kreme , ona je skroz suprotno od onog što sam ja bila ubedjena da krema za noć treba da bude. Moje ubedjenje je da krema za noć treba da bude masna, bogata, pa da je lepo nanesem u debelom sloju, i ušuškam se u san, dobro marinirana, ujutro ću se probuditi bar jedno 10 godina mladja... Ali na žalost još nisam takvu pronašla. Šalu na stranu, ova noćna krema je gelaste strukture, podseća me na neki želatin, vrlo je lagana, neopterećujuća, prekrasnog osvežavajućeg mirisa. Daje koži jedrost, 48 h hidratacije već nakon prve upotrebe, i garant oporavak iste, za samo sedam dana. Nije magija u pitanju, već čista nauka. Znači za samo sedam noći postižete očišćenu i detoksikovanu kožu. Da i vezuje vodu za površinu kože, jačajući njenu  prirodnu barijeru. 


I dolazimo do meni jednog od pet favorita od svih proizvoda koje sam probala za ovu godinu,  a to je SKIN OXYGEN WONDER MUD MASK. Očaravajuće šljokičasta maska sa marokanskom gasul belom glinom. Još kao klinka sam se macala sa nekom glinom, čak sam neku i pila za detoksikaciju celog organizma, pa mi se ovo odmah na prvi pogled učinilo da je upitanju dobra stvar. Lagane je strukture, jednostavno se nanosi, ne isušuje kožu, za samo tri minuta čisti i smanjuje vidljivost pora ujedno štiteći kožu od urbanih dnevnih nečistoća. Nakon aplikacije osetim prijatno peckanje, onda blago zatezanje kože, koju posle tri minuta dobro istrljam sa malom količinom tople vode, čineći ujedno i blagi piling. Lice je nakon ispiranja, predivno, meko i drastično osveženo. Opuštajuće dejstvo i pozitivan efekat ove maske možete osetiti odmah. Ranije sam koristila maske samo kada se setim, ovu BIOTHERM možda i prečesto :)  




Ova linija je ozbiljno dobra i sa vidljivim rezultatima. 
U vremenu kada je sve zagadjeno, koristeći kreme iz ove linije imate osećaj da ste zaronili u planinsko jezero sa predivnom najčistijom vodom. 
Biotherm kreme imate da kupite u SEPHORA PRODAJNIM OBJEKTIMA, GLAMUR PARFIMERIJAMA, JASMIN PARFIMERIJAMA.
Preporučena cena je za :
dnevnu kremu-6.609,00 
noćnu kremu-6.728,00
wondermud-5.784,00

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.