,

Eucerin Hyaluron filler peeling i serum

11:32:00




U vremenu kada je plastična hirurgija toliko dominantna da je odlazak na botoks postao uobičajen skoro kao i odlazak na kafu,  kako napraviti proizvod koji bi mogao biti konkurent ?
Dermatolozi koriste inekcije hijalurona i pilinge kako bi podmladili kožu, inspirisan ovim, Eucerin je napravio nešto što bi moglo biti pandan ovom tretmanu. 
Ako ne ulažemo u kožu, vratiće nam se duplo. Ako ulažemo, naša koža će to znati da ceni. Pored godina koje neminovno utiču na pojavu bora tu su još i savremeni uslovi života koji nam donose puno stresa, pa i zagadjenje i UV zračenje...Bore nastaju na mestima gde nam se koža najviše savija, gde je najtanja i gde su mimike lica najizraženije. Tu je koža uglavnom suva.
Zato proizvodi koji su napravljeni za borbu protiv bora sadrže supstance koje hidriraju kožu, zatežu je i čine osveženom i glatkom..



Pored dnevnih i noćnih krema, postoje i intenzivniji tretmani u vidu noćnih seruma, koji višestruko poboljšavaju teksturu kože. 
Takav jedan fantastičan inovativni intenzivni noćni serum nam je izašao iz EUCERINOVE labaratorije.
Ova inovacija ima dvostruko dejstvo. Ovo dejstvo je u vidu pilinga i seruma. 
Bočica sadrži dve komore. Jedna je bela sa formulom koja sadrži AHA kompleks koji nežno odstranjuje mrtve ćelije sa površinskog sloja kože, neka vrsta blagog hemijskog pilinga. Glicil saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline duboko u koži. 
Srebrna komora- sadrži Hijaluronsku kiselinu velike molekulske mase i isto tako 40x manju Hijaluronsku kiselinu male molekulske mase. 
Ovakva formulacija popunjava čak i one najdublje bore.


Pakovanje je od 30 ml. Bočica je lepa, futuristički dizajnirana. Jednim pritiskom na pumpicu izlazi sadržaj iz jedne i iz druge komore. 
Ovaj intenzivni serum se koristi svako veče, nakon čišćenja lica, a pre redovne noćne nege. 
Miris mu je vrlo upečatljiv, onaj Eucerinski - na koji smo već navikli kada je reč o njihovim proizvodima. 
Bilo bi dobro koristiti kreme za zaštitu od sunca u periodu kada koristite ovaj serum, čak i nedelju dana kasnije. Cena seruma je 3999 rsd. 


 Serum sam počela koristiti pre jedno mesec dana, mislim da ima pomaka, i taj pomak vidim kada se probudim ujutro i pogledam se u ogledalo. Bore su manje uočljivije, koža mi je zategnutija ( što me posebno raduje), nekako je sjajnija i ugladjena. 
Bitno je ugoditi sebi. Sredite se za spavanje kao kada idete na neki bitan dogadjaj, stavite omiljeni parfem, sipajte čašu šampanjca ili omiljenog vina, obucite najlepši svileni veš... stavite kremu- serum i masku za oči...


Znate li da je maska potrebna u svakodnevnom životu, čak i kada mirno spavate. Naš organizam noću proizvodi najviše melatonina koji jača naš imunitet. Maska za oči se koristi još od 15 veka, i cilj joj je da blokira pristup svetla očima, jer kada mozak registruje da je oko njega potpuna tama, počinje proizvodnja melatonina... Pored tog maska štiti najosetljiviji deo oko očiju, i smanjuje trenje kože o jastuk. 
  Da li koristite masku za oči prilikom spavanja?
Kako vi ugadjate sebi i da li ste probali ovaj fantastičan inovativni proizvod od EUCERINA? 





You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.