,

Caudalie Premier Cru - Luksuz u bočicama

14:27:00





Caudalie Premier Cru je crema koju bi ponela sa sobom na pusto ostrvo. Mislim da sam vam ovom rečenicom objasnila sve. 
Kako sam imala nekih dvadesetak dana da je istestiram shvatila sam da je ona sve ono što želim od kreme u ovim godinama. Pored creme, koristim i eliksir i kremicu za okoločnu regiju. 
Sva tri proizvoda sam koristila redovno dva puta dnevno, tačnije ujutro i uveče.
Prvo da razjasnimo za koga je Premier Cru linija, koji su sastojci i koji su efekti. 
Ova linija je napravljena  za korekciju svih znakova starenja u jednom potezu.


Krema je dobila naziv "KREMA NAD KREMAMA" jer sadrži sva tri Caudalie patenta u njihovim najjačim koncentracijama. 
Glavni sastojci su : resveratrol, viniferin, polifenoli iz groždja, hijaluronska
 kiselina, matriksil, Vinolevure, ekstrat sene. 
Ova krema ispoljava neprevazidjen anti-age efekat, ispravlja sve znakove starenja kože-bore, oslabljenu elastičnost, tamne fleke, oksidativni stres, suvoću. 
Što se tiče sastojaka, o većini sam pisala već u nekim ranijim postovima, kada sam vam pisala o CAUDALIE proizvodima. 
Nije na odmet da ponovimo -Šta je ...
Resveratrol to je sastojak iz stabljike vinove loze, koji stimuliše kolagen i proizvodnju elastina , zaustavlja glikozilaciju  (to je reakcija odgovorna za duboke bore) i zateže kožu. 
Vinoferin-Je skroz prirodan sastojak koji je čak 62 puta delotvorniji od vitamina C. Koža ga dobro podnosi, on deluje na sve vrste fleka. 
Groždjani polifenoli-Ovo su najmoćniji antioksidansi u biljnom svetu, Bore se protiv slobodnih radikala koji su i najodgovorniji za starenje kože. 
Vinolevure-on je odgovoran za hidriranje, to je u stvari hidrirajući sastojak iz vinskog kvasca koji pojačava imunološku odbranu kože. 
Ova moćna i ekskluzivna krema ima isto tako moćno i ekskluzivno pakovanje. Staklenu bočicu, koja je poprilično teška. U nju je spakovano 50ml. glamura, koji poprilično košta ali opravdava kvalitet. Ja nikada do sada nisam bila zadovoljnija kremom, kao što sam u ovom slučaju. I ovo nije marketing, vi znate da vam u svojim postovima ne pišem o nečemu sa čim nisam zadovoljna. Cilj mi je da se upravo izdvoji ono što je stvarno vredno svakog dinara koji potrošite. 


Efekti Premier Cru kreme su vidljivi već nakon nekih nedelju dana. Jedna stvar koja me je oduševila je to što se efekat podizanja kontura lica video odmah nakon kretkog vremena aplikacije ove kreme. Po statistici je za nekih 2,3 mm nakon 56 dana, a ja mogu da kažem, da ja to primetim u mom slučaju golim okom. Koža je vidljivo zategnutija već nakon nekih 6 dana, a tamne fleke se smanjuju za 38%. 
Užasan period mi je u toku leta jer koje god da kreme za sunčanje koristim, postojeće fleke koje u toku zime uspem da smanjim, u leto se od sunca pojačaju..i tako se vrtimo u krug, fleke i ja :) 
E sada, primetila sam da se ovog puta nisu pojačale, iako sam poprilično pocrnela, čak mislim da su skoro u potpunosti nestale i izjednačile se sa bojom ostalog dela kože. 



Caudalie Premier Cru eliksir novi je anti-age luksuz koji sa oduševljenjem koristim. Osnovni sastojci su isti kao i kod kreme, moćni trio je dominantan i u ovom čudotvornom pakovanju. Ovde je u pitanju kombinacija suvog ulja i seruma sa svojstvima koji vraćaju mladalački sjaj i izgled kože lica. On učvršćuje i zagladjuje bore, hrani i ujednačava ten, vraćajući blistavost kože. Ovo savršenstvo u bočici upotpunjuju pet biljnih ulja- ulje iz semenki groždja, jojobe, indijske smokve, sandalovine i korijandera...
Caudalie Premier Cru eliksir se koristi kao priprema i dodatak kremi, a sve u cilju jačeg anti-age delovanja. Nanosimo ga po 4 kapi ujutro i uveče na lice, vrat i dekolte. Nakon toga se nanese Premier Cru krema. Miris je fantastičan, mešavina hrasta i ruže. Rezultati su primetni već nakon 28 dana i u proseku 90% ispitanika je reklo da im je koža vidljivo podmladjena, svetlija, mekša, zagladjenija...
Mislim da je ova mešavina ulja i eliksira, u stvari ultimativni rezultat kako se mogu spojiti luksuz i efikasnost. Ovaj mini proizvod je nekomedogen, nije fotosenzibilan, nema parabene, sulfate... i 99,5% je prirodnog porekla. 



Što se tiče Premier Cru kreme za zonu oko oka, ovo je jedna neprevazidjena anti-age krema. 
Caudalie ima strašno dobre kreme za okoločnu zonu, i sve njihove kreme možete koristiti i za borice u uglu usana. Ova mini kremica je oftamološki testirana, ima iste sastojke kao i bazna krema, s tim što je dodat i kofein i biserni sjaj. Daje trenutan blistajući efekat. 
Caudalie ima ponudu sva tri proizvoda u poklon pakovanju. 
Ako uspete da nadjete ovo odlično pakovanje, dobićete sva tri proizvoda bukvalno po ceni Premier Cru creme, oko 11.000,00-12.000,00 RSD. 

Da li koristite nešto od Caudalie proizvoda, i da li ste probali Premier Cru liniju? 









You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.