,

Over 100 shades of URBAN DECAY VICE LIPSTICK 💄💄💄

03:33:00





Kad proleće prospe svoje čari, sreća lakše stiže do nas i čini da budemo lepši...Ipak ne možemo da se pouzdamo samo u prirodnu lepotu. Tu nam je URBAN DECAY sa svojom šarenolikom paletom Vice Lipstick ruževa.Na sunčevoj svetlosti, boje su veselije, odišu životom a nijanse će vas zaseniti kao nikada pre. Za mene je Urban Decay sinonim za ono sto zovemo "DOBRA ŠMINKA".
Dok ne probate karmine iz Urban Decay Vice Lipstick kolekcije ne možete osetiti razliku.
U kolekciji ovih ruževa kojih ima sada vec preko 100, možemo birati ruževe u jarkim bojama, neutralne tonove, duboko zasićene, seksi nijanse..
U ovoj velikoj paleti ruževa postoji čak šest vrsta tekstura-

  • intenzivno mat,
  •  klasično krem mat, 
  • srednje mat,
  •  transparentni finiš, 
  • biserni sjaj i 
  • tekstura sa metalnim efektom

Vice Lipstick, bez obzira koja je nijansa u pitanju, pruža imntenzivnu i kvalitetnu boju i utisak da se savršeno stapa sa usnama.
Kada ih poredim sa drugim ruževima, čini mi se da imaju tu dozu transparentnosti a ipak imaju savršen intenzitet boje...

U ovom postu predstaviću vam dve nijanse koje pružaju intenzivnu boju i spektakularan efekat na usnama...
Prva je PANDEMONIUM MEGA MATTE
Predivna ljubičasta nijansa, rekla bih trenutno najpopularnija boja  ove sezone, intenzivno matirana, daje punoću usnama i seksi izgled. 
Pakovanje je ekskluzivno, sa metalnim poklopcem na kom je ugraviran logo proizvođača. Težine je 3,4 g.
Boja je toliko očaravajuća i toliko jaka da se savršeno uklapa uz neki večernji vamp outfit. Ja je lično izbegavam preko dana, nemam tu dozu drskosti u sebi da je ponesem  po sunčevoj svetlosti, ali ukoliko je imate u sebi, samo napred. Nositi ovu boju je ono što ostavlja pečat i trag gde god se pojavite. Ukoliko želite da vas zapamte po nijansi ruža, onda ste na pravom putu. Pandemonium Mega Matte je upravo ta boja.







Druga nijansa koja je moj favorit i koju sa oduševljenjem nosim i danju i uveče je ZZ CREAM, kremasta zagasito prljavo roze, prava prolećna, cvetna nijansa. Uklapa se uz sve odevne kombinacije i ide za sve prilike, od neobaveznih dnevnih do lepršavih i elegantnih večernjih. Pakovanje je isto kao i za sve Vice Lipstick ruževe, luksuzo i raskošno. Urban Decayev "Pigment Infusion System" -Pigment infuzija sistem daje svakoj nijansi Vice Lipstick ruža super kremastu teksturu i vrhunsku disperziju boja. Sastojci kod kojih se prave ruževi hidriraju usne i sprečavaju isušivanje. Paleta raznovrsnih proizvoda koji prate Vice Lipstick ruževe od prajmera i olovki potpomažu da se on održi i do 8 sati na usnama. Ali i bez njih pigmentacija je odlična i ruž stvarno dugo traje na usnama. 
Ove fenomenalne ruževe od početka februara možete kupiti i kod nas u SEPHORA parfimerijama po ceni od 2320 RSD. 







Sa ovim nijansama vam ne preostaje ništa nego da budete srećni i ovog proleća...
Da li ste probali neki od Vice Lipstick ruževa i kako vam se čine ove dve nijanse? 
Koju bi pre odabrale? 
                                                                                                                                                  



You Might Also Like

2 comments

  1. Ljubicasta boja je savrsena ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste stvarno je savršena, iskreno Urban Decay ima fenomenalnu paletu boja i puno nijansi, sve su manje više savršene, bitno je samo izabrati onu koja vam odgovara :)

      Izbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.