Precious NUDE i Luxury DARK - AURA palete senki za oči

14:43:00







Aura tolikom brzinom izbacuje svoje novitete da ja ne stignem ni da isprobam jedan a već stiže drugi. 
Ovaj put su napravili nešto veoma interesantno, u prelepom pakovanju a uz to praktično za nošenje u torbici. Reč je o dve fantastične palete senki. 
Verujem da su ova dva proizvoda nastala kao rezultat osluškivanja potreba i želja a sve u cilju zadovoljavanja očekivanja svake žene. 
Oba proizvoda su pogodni za kreiranje različitog izgleda.
Jedan Precious NUDE za nežan i neutralan izgled svakog dana i drugi Luxury DARK za onaj glamurozni večernji  koji će istaći individualnu lepotu svake žene. 

U ovom postu ćemo proći kroz swatcheve i moj utisak o proizvodu dok ću kombinacije boja i kako se našminkati prepustiti vama...Mogućnosti su mnogobrojne..Kreirajte, igrajte se..
Pa da krenemo..
Evo šta kažu stručnjaci iz Aure-
"Svaka paleta sadrži 12 boja (čak 5 različitih formulacija). U ponudi su dve palete boja koje nude mogućnost kreiranja prirodnijeg – Precious Nude i dramatičnijeg – Luxury Dark look-a. Tekstura svake senke je izrazito kremasta i baršunasta, lako se nanose i blendaju, pružaju long-lasting efekat i što je jako bitno, boje se mogu nadograđivati do željenog intenziteta boje. U paleti se nalazi i dvostrana četkica koja može jako lepo poslužiti za postizanje željenog look-a i praktično ogledalo." 


Pakovanje je veoma luksuzno, elegantno, tanko, crne boje, napravljeno od fine sjajne plastike. Ovo je dizajn koji je već postao prepoznatljiv za Aura brend. Veličina palete je taman da stane u neseser. Paleta ima 12 senki od po 1 g. Unutar palete je duž poklopca ogledalo a pored senki tu je i dvostrana četkica od sintetičke dlake. Za divno čudo, upotrebljiva. Obično četkice u paletama budu totalni promašaj. Ja ovu koristim samo polovično, onaj manji-kraći deo koji  se pokazao kao rešenje za blendanje i preciznije nanošenje. 
Što se tiče kvaliteta senki, ovo je jedna od boljih paleti koje su trenutno na lokalnom tržištu. Ne mogu da ih poredim sa Naked paletama od Urban Decaya ( jednom kad počnete njih da koristite sve druge će vam biti mnogo mesta ispod) ali ovaj proizvod od Aure svakako zavredjuje pažnju. 
Nikad mi nisu bile jasne žene koje ne mogu sebi da priušte Mac ili Naked original pa onda posegnu za kineskim  kopijama. 
Zašto? 
Zbog čega ne uzmete najbolje sa naših prostora? 
Nešto što ide u korak sa svetskim trendovima, ono što je kvalitetno i ono što je od proizvodjača koji vodi računa o svojim potrošačima. I u krajnjem slučaju cena je veoma prihvatljiva. Ove dve Aurine palete su upravo ono o čemu vam pričam. 
Kvalitet je nesporan, napravljene su po najmodernijim svetskim standardima, boje su fantastične, moderne, lako se nanose, blendaju, dugo traju i koštaju oko 1500 RSD.


Precious Nude  je kreirana za dnevni makeup. Nežne nijanse, prirodnih i zemljanih tonova sa bezbroj mogućnosti kombinovanja. Boje koje su uklopive uz svaki outfit. Četiri šimeraste i osam mat senki. Šimeraste su mnogo bolje pigmentovane, odlično se blendaju i ne truse se. Nekako su puteraste pa odlično prijanjaju na podlogu. Ne skupljaju se na pregibima očiju. Mat senke su manje pigmentisane i malo se truse. Postoji jedan trik koji možete primeniti: uvek prvo našminkajte oči, višak senke pokupite vlažnom maramicom za skidanje makeupa, tek onda nanesite podlogu na lice, tečni puder...
Ove karakteristike važe za obe palete. 


Luxury Dark paleti postoji pet šimerastih nijansi i sedam mat. Ona je kreirana za veče i akcenat je na malo jačim tonovima boja. Pored braon tu su i nijanse sive boje, ljubičasta i jedna fenomenalna plava- teget sedefasta. 
Od kad sam ih dobila, sve češće posežem za njima. Nekako su mi zgodne , taman mi paleta legne u ruku i nijanse mi odgovaraju. Ja inače preferiram zemljane tonove ali ponekad znam da izletim sa nekom jačom sivom, ljubičastom, teget... Tako da su ove senke pun pogodak za mene. Jedino mi nedostaju neke nijanse zelene i da nikad više ne poželim ni jednu drugu paletu senki. Četkica mi ne odgovara u potpunosti, duži kraj mi ne odgovara ali zato kraći koristim redovno. 

Pogledajte ovu paletu boja, bilo bi dobro uzeti obe. Ukoliko se odlučite imate mogućnost kreiranja različitog izgleda...miksanjem ova dva sigurno ćete dobiti jedinstven look i istaći individualnu lepotu.
Zato drage moje dame,prepustite se svom kreativnom duhu i odaberite novu nijansu svaki dan...




Da li ste probali nove Aurine palete senki, kako vam se čine i koja od ove dve je vaš favorit?

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.