Kare design- Uredjenje enterijera

07:48:00

Dragi moji,

Uvek su me pored mode i sminke privlacile casopisi i o dizajnu enterijera. Tokom godina sam prikupila zavidnu kolekciju sto stranih, sto domacih casopisa o uredjenju kuce. Konacno sam pronasla prodavnicu za sve ljubitelje lepog enterijera.


 Nezavisno o tome da li ste ljubitelj futurizma ili klasike, modernih stilova ili rusticnih, sigurna sam da necete ostati ravnodusni.
Ovde mozete pronaci ideje sa stilom. Ako vam je prostor uredjen u neutralnim tonovima, mozete ga oplemeniti nekim intenzivnim detaljem ili komadom namestaja neobicnih materijal, Kare Design vas nece razocarati.





Jarke boje, bljestavilo, odvazne kombinacije -sve cete to pronaci u ovoj prodavnici. Ako bas nemate hrabrosti za velike promene, a hocete bar nesto promeniti u svom okruzenju, prodavnica je prepuna dekoracija i detalja.
Kada pomislite da treba da promenite nesto u svom domu, pa onda odustanete zbog finansijskih mogucnosti ( nemogucnosti ), znajte da to i nije neki razlog. Ponekad je dovoljan samo jedan detalj da iz korena promeni izgled enterijera. Kako samo jedno barokno ogledalo moze da transformise kupatilo, ili dnevnu sobu, ili kako jedna plisana fotelja u nekoj intezivnoj boji moze da ozivi uspavan i hladan enterijer...


Kada udjete u Kare prodavnicu, shvatite da oni beze od klasicnog i konfekcijskog namestaja i da je svakom elementu dat pecat individualnosti.
Ukoliko ste u nemogucnosti da posetite neki od njihovih prostora koji se nalaze u mnogim zemaljama pa i u nasoj, posetite ih na sajtu, sigurno cete pronaci inspiraciju za svoje zivotno okruzenje.

http://www.kare-design.com/sr/shop28038/home/

"Kare ne znači samo zavođene čula već predstavlja jedan životni stav koji dopire do sve većeg broja ljudi. Vlasnici Karea, Jirgen Rajter i Peter Šonhofen, iznad svega ciljaju na : “Prodavnice koje su neobične, gde se nameštaj prikazuje u tematskim postavkama koje dočaravaju željene kreacije i skoncentrisan joie de vivre.” je filozofija Kare Designa.

A ja kazem da ako udjete u prodavnicu izaci cete bar sa jednim ramom za slike.

Da li vi volite sami da uredjujete svoj enterijer ili to ipak prepustate nekom strucnijem?


 


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.