Ne bih ja tu nista menjala ( Eucerin kreme za suncanje )

01:56:00

Dugotrajna boja, bezbedno suncanje, ujednacena preplanulost,zastita od sunca, prevencija starenja koze...koji od ovih faktora vam je najbitniji kada birate kremu za suncanje?


Iskreno meni su svi bitni.
Ja kada izaberem kremu za suncanje, pa se desi da ona ispuni ocekivanja, vezem se za nju, kao da ni jedna druga ne postoji i onda svake godine kupujem istu... 
Uvek kupujem dve ili tri kreme,nekad budu od istog prizvodjaca i obavezno nesto za posle suncanja.
Morate imati strategiju posle suncanja.
Preparati koji se prave za posle suncanja su izuzetni tretmani za oporavak koze lica i tela.Napredne formule koznim tkivima vracaju vlaznost koja je neophodna, daju svezinu, umiruju crvenilo, zastita su od alergije, i boju cine intenzivnom, preplanulom i dugotrajnom.
Tako da, kupovinu kreme za suncanje obavezno upotpunite sa nekim od preparata sa oznakom After Sun.Pored izbora kvalitetnog preparata za zastitu od sunca, veoma je vazno da ga pravilno i u dovoljnoj kolicini nanesete na kozu.
Ove godine nisam u dilemi. Prosle godine moj izbor je pao na Eucerin preparate. Bila sam vise nego zadovoljna. Moje dete ima izuzetno svetao ten, iako vec odavno nije beba, ja sam svake godine za njega kupovala Chiccov preparat za suncanje sa total block faktorom.
Nikada nije pocrveneo i bez obzira na visinu faktora zastite dobijao je predivnu boju koze. U taj preparat sam 100%  sigurna, tako da vam ga preporucujem od sveg srca ako imate malisane. Prvih  dana suncanja i ja sam ga uvek koristila, iako imam poprilicno tamnu put.
Medjutim, kako godine prolaze, sramota je da nosimo "bebecu" kremu na more. Morali smo preci na neke "ozbiljnije ", kreme za odrasle. 
Tako sam se posle par dana proucavanja odlucila za Eucerin.
Idealni preparati, svi stite kozu od alergije tokom i nakon suncanja,sadrze inovativnu kombinaciju substanci biljnog porekla koji je ujedno i antioksidans koji dokazano sprecava razvoj alergije na sunce i jaca prirodni odbrambeni sistem koze od slobodnih radikala. Slobodni radikali su i glavni uzrocnici alergije na sunce.
Sto se tice faktora zastite,verujem da to na osnovu svoje koze mozete sami da odaberete.Ja obavezno kupim jaci zastitni faktor, koji koristim u prvim danima suncanja, kasnije predjem na slabiji. I obavezno kremu- gel posle suncanja.


A sad malo o cenama. Za to sam da uvek kupim skuplji a kvalitetniji preparat.Ipak je koza u pitanju, a koza pamti sve.
U apotekama i drogerijama postoji niz promotivnih akcija gde mozete kupiti dva proizvoda za cenu jednog,ili ostvariti ne male popuste ukoliko kupite vise artikala.
U toku je akcija poklon kupovine,  vise pogledajte na 

http://www.eucerin.rs/local/rs/poklon-kupovine



Verujte mi necete se pokajati, moj izbor za ovo leto je definitivno, ponovo Eucerin.
Sigurno stiti.

Koja krema je vas izbor za ovo leto ?

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.