,

La Vie est Belle L'Éclat by Lancome - da zavolite život

11:32:00



Od kada sam ga dobila, želim da napišem nešto o njemu. Nikada do sada nisam uživala u jednom mirisu kao u Lancomovom La Vie est Belle L'Eclat. Šta je L'Eclat ?...nešto što vidimo u iskri oka, u vibraciji osmeha... kažu Francuzi :)
Sladak i puderast, predstavlja jedan od najženstvenijih parfema. Fokus je na cvetu narandze, koji se svidja svima. Podjednako i muškarcima i ženama. Cvet narandze je ovde u kombinaciji sa reskim citrusima , belim cvećem- za mene je ovo jasmin ( mene opčine svi parfemi koji imaju jasmin u sebi ) i vanilom. U gornjim notama osetićete bergamot.. dok u bazi dominira vanila i sandalovina. Trajnost mu je neverovatna. To je jedan od "long lasting time" parfema koje imam, ceo ormar mi miriše na njega. Krenula sam da ga koristim u zimu, zato što mi liči na topao sunčan dan.. tako da ako tražite savršen parfem za proleće i leto.. evo ga.


Ne znam uopšte kako sam se dosada mimoilazila sa ovim parfemom i zašto se to uopšte dogodilo..I da, kada bi parfem bio dan, #lancomelavieestbelleleclat bi bio sunčan dan u nedelju, bez trunke oblačka, ja sedim na obali mora i vetar mi mrsi kosu.. Dve, tri kapi.. dovoljno da me odvuče u drugo godišnje doba. Ova orijentalno cvetna kompozicija na mojoj koži biva puderasta, i izuzetno postojana. To je ono što volim kod parfema, puderastost !!! I volim što ima jasmin, to sam vam i ranije pisala da je to izgleda prvo što me privuče nekom parfemu. Ovde je na nekim portalima prikazano kao belo cveće ali to je jasmin sambac, to vam je kraljica medju cvetovima jasmina. Srednje note su mu sandalovina, posle se nadovezuje pačuli i vanila. U prvom naletu osetite i citruse kojih ima u obliku mandarine. Sve u svemu upravo odgovara nazivu koji nosi.. “Život je lep “! Pa, zar nije ...Bočica je pravo umetničko delo kompanije Maison Pochet, na sebi ima 221 ispupčenje koje kada ga obasja svetlost izgleda kao da je oživelo. 



 Miris je stvoren da oponaša ideju o sreći koju vi odašiljete prema drugima..
Jednostavno kada ga nanesete osećate srećne vibracije i osećate koliko je život ustvari lep...
jer pored senzualnog mirisa on nosi i snažnu poruku da život treba živeti na najbolji mogući način. 





Parfem možete naći u parfimerijama Sephora i Jasmin. 
Jeste li probali L'Eclat ? 


















You Might Also Like

1 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.