,

Thiomucase gel -Bye...Bye cellulite 👋👋👋

10:49:00



Nekako sa pojavom lepih dana počnemo da razmišljamo šta ćemo sa narandžinom kožom na butinama. Iako je o tome sve rečeno nije na odmet ponoviti, jer "ponavljanje je učiteljica znanja" :) 
Za rešenje ovog problema potrebno je puno znanja, odricanja i vremena. 
Svi znamo kako celulit izgleda, neki ga imamo manje, neki više... Da bismo se rešili ove napasti potrebno je ozbiljno vežbati, ozbiljno regulisati ishranu i piti bar dve litre vode dnevno. 
Celulit je posledica fizičke NEaktivnosti, ishrane prepune masnoće, loše cirkulacije, nedovoljnog unošenja tečnosti u organizam ali ima veze i sa genetikom. 
Ja nisam baš primer pridržavanja nekih restrikcija za telo, i zastupam tezu da je mnogo pogubnije za organizam ( a i za psihu ) se uzdržavati od nekih stvari u životu nego od korišćenja istih. 
Eto na primer, ja neredovno vežbam, imam faze kada je to preterano pa onda danima ne mogu da se nateram da odem na trening. Što se ishrane tiče jedem uglavnom zdravu i laganu hranu. Pijem oduvek strašno puno vode, ali zato jedem slatkiše, obožavam ih i neću da prestanem. I zahvaljujući genetici skoro da nemam problem sa celulitom. Tek kada pritisnem kožu pojavi se ponekad i ponegde narandžina kora. I ja tek onda razmišljam o njemu. 
To uglavnom skroz nestane nakon par dana plivanja. Ponekad pribegnem samomasaži sa nekim dobrim anticelulit gelom. 
U poslednje vreme pojavile su se i neke žene koje oklagijama uklanjaju celulit. I evo svi se sada lože na to, kažu čeka se i po tri meseca na termin. Nešto razmišljam kako ovaj svet nije bio savršen sve dok se nije pojavila ta ubica celulita sa oklagijom. Ja još uvek nisam pribegla ovoj metodi, što ne znači da neću. Još uvek se priklanjam nekome ko mi sa sigurnošću već duže vreme donosi fenomenalne i vidljive rezultate. Nekome iza koga stoji čitava jedna armija farmaceutskih stručnjaka. 
THIOMUCASE gelu. 


Ne možete da verujete koliko ovaj gel pruža samopouzdanja, i koliko pruža slobodu da se bez ustezanja uživa u svojoj ženstvenosti. 

Thiomucase gel je jedini medicinski anticelulit proizvod koji sadrži enzim mukopolisaharidazu.

Šta je mukopolisaharidaza? 
Mukopolisaharidaza aktivira mukopolisaharide u masnim ćelijama i razmekšava kolagen vezivnog tkiva. Tako tkivo postaje propustljivije za tečnost, omogućava se oticanje viška tečnosti, lakše razlaganje masnoća i eliminacija celulita.



Kako nastaje celulit? 
Uglavnom kod žena koje nemaju dovoljno čvrstu  kolagensku mrežu, masno tkivo vrši pritisak i prodire u dermis -deo kože, pa na površini imamo naslage koje izgledaju kao narandzina kora. Zadržavanje vode doprinosi pogoršanju situacije, cirkulacija je slaba što dovodi do povećanja koncentracije toksina. 
Celulit nastaje u dugom vremenskom periodu i za njegovu eliminaciju je potrebno dosta vremena i strpljenja. 
Thiomucase gel prodire u potkožno vezivno tkivo koje je sačinjeno od elastina, kolagena i osnovne supstance. U osnovnoj supstanci se zadržava voda i mineralne soli. Gel razmekšava kolagen vezivnog tkiva i omogućava lakše sagoravanje masti .
Ako vam je ovo suviše komplikovano, verujte mi na reč, ovaj gel deluje više od svih preparata za eliminaciju celulita zajedno. 
Thiomucase gel se koristi dva puta dnevno na suvu i čistu kožu. 
Ja ga koristim sa jednom moćnom spravicom koja se zove Cellu-Cup i koju možete kupiti u Sephori. 
Masaža je veoma prosta, malo gela nanesete na kožu, i kružnim pokretima i pokretima gore-dole  utrljate. Cellu-Cup pritisnete da napravi vakum. Efekat je fantastičan a rezultati su vrlo brzo vidljivi. 
Naravno da masažu možete vršiti i bez Cellu-Cupa. Jednostavno ručno. 
Koža je iz dana u dan nežnija i lepša. Gel se lako upija, održava vlažnost kože, vidljivo povećava njen tonus, koža je zategnutija, mnogo zdravije izgleda. 


Da bi imali bolje rezultate, mogli bi se pridržavati ovih pravila-
1. Thiomucase gel nanositi ujutro i uveče
2. unositi više vode 
3. smanjiti unos soli
4. redovno vežbati
5. manje stresa
6. jesti laganiju hranu
7. redovna masaža
8. smanjiti unos-kofeina, gaziranih pića, alkohola, masti, slatkiša 
Možete vi to !!!

Pakovanje od 200 ml. je 1.700,00 RSD.

Da li ste probali Hemofarmov Thiomucase gel, kako vam se čini ? 







You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.