,

Caudalie RESVERATROL Infusion Noćna krema 🍇🍇🍇

13:17:00



Postoji raskorak u onome kako se osećate kada zagazite u četrdesete i onome kako koža počinje da se menja kada dodjete u te godine. 
Kako prevazići te razlike? 
Verovatno se osećate još uvek mlado ( govorim iz ličnog iskustva), ali kako to da pokaže i vaša koža. 
Na televiziji i časopisima vidjate žene koje izgledaju fantastično u svim godinama, pa se zapitate kako je to moguće. 
Da li je za to neophodno ubrizgati po koju inekcijicu pod kožu ili je dovoljna samo redovna nega prilagodjena godinama uz pravilan izbor kreme?
Ja sam vam ona old school. Odlažem te prilično agresivne metode koliko god mogu, i još uvek mi uspeva.
Koliko god me neki uveravali kako je za kožu bitna dnevna nega a noćna ne postoji, kao koža se regeneriše sama i treba je u toku noći pustiti da diše...NE VERUJEM ! 
Ubedjena sam da kada uveče dobro očistim kožu od šminke i nečistoće i nanesem neku fenomenalnu noćnu kremu, pa to bogato natrackam, i još dodatno stavim neki anti-rides onda to ima efekta. Moja koža se nahrani pravim i potrebnim sastojcima, ujutro ustanem potpuno nova, i što je najbitnije zadovoljna kada se pogledam u ogledalo.
Kako pronaći tu fenomenalnu - čarobnu kremu? 
Ja sam je dobila pre jedno mesec dana na testiranje. 
-Caudalie RESVERATROL Infusion Noćna krema -


Kako sada stvari stoje, imam mišljenje da ću je koristiti dokle god je ljudi u CAUDALIE budu proizvodili.
To vam je kao da ste ubrizgali čistu infuziju u kožu.
A tek miris ! Božanstven, cvetni, opuštajući, mix majčine dušice, pomorandze, lavande, nane, kamilice...Uostalom većina Caudalie proizvoda ima taj savršeni relax miris. 



O Resveratrol liniji sam vam već pisala, ukoliko niste pročitali link vam je ovde-http://motherwomanqueen.blogspot.rs/2016/10/caudalie-resveratrol-francuski-glamur-u_28.html

Pa hajde da ponovimo, RESVERATROL je sastojak koji se nalazi u vinovoj lozi, patentirao ga je CAUDALIE još 1997. Taj čarobni sastojak pomaže vinovoj lozi da opstane tako što je štiti i obnavlja..isto to čini i našoj koži, daje joj čvrstoću, regeneriše, smanjuje bore..Aktivni sastojci u ovoj kremi su upravo malopre pomenuti resveratrol i hijaluronska kiselina, tu su još i ulja iz koštica groždja,ceramidi...Kompleks resveratrola i hijaluronske kiseline nadoknadjuju hijaluronsku kiselinu u koži i povećavaju njenu prirodnu sintezu.
Kreme je nekako penasta, nema težinu kao većina noćnih krema koje sam koristila, hranljiva je i blago uljana, lagana, idealna za hladniji period.
Pakovana je u elegantnu staklenu bočicu od 50 ml. sa srebrnim poklopcem. Samo pakovanje joj daje dozu luksuza. 
Moram da vam priznam da me je osvojila na prvo korišćenje. Koristim je u kombinaciji EYE LIFTING BALSAMOM iz iste RESVERATROL (LIFT) linije. O tom proizvodu sam vam već pisala. I odlično se upotpunjuju.



Bitna stvar je da vam neposredno nakon korišćenja ( već nakon par dana) koža izgleda bolje, ustvari odlično, vidljivo osvežena, zagladjena i mekša. Fenomenalno hidrira kožu, što ćete primetiti ukoliko vam je koža isušena. Bore su poprilično ublažene, pogotovo one duboke oko usana, i koža je elastičnija. 
U osnovi svih estetskih problema koji se pojavljuju s godinama su ustvari prirodni biološki procesi. Gubitak kolagena, elastina i hijaluronske kiseline možete nadoknaditi i ublažiti dermokozmetičkim pristupom. Ali postoji još jedna inovacija, a to je da nešto od toga možete unositi i direktno (tako što pijete) u svoj organizam. 
O tome ću vam pisati u nekom od narednih postova. 
Meni je i ova krema sasvim dovoljna, prezadovoljna sam učinkom koji ostavlja.


Proizvode CAUDALIE možete pronaći u bolje snabdevenim apotekama ili drogerijama i cena ove kreme  je nešto izmedju 4700-5000 RSD.

Da li koristite neki od CAUDALIE proizvoda, i kakvi su vam utisci?



You Might Also Like

3 comments

  1. Lepa recenzija :) Da li ovaj set mogu da koriste devojke sa 26 godina?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, draga Branka. Iskreno, ja ne bih sa 26 godina koristila ovu kremu. Ne da mislim da ne valja nego ne bih kožu opterećivala sa kremama koje su predvidjene za iznad 40. Vama trebaju hidrantne kreme bez dodatnih komponenata za lifting. Uživajte u svojim godinama i svojoj mladoj koži. Ima Caudalie liniju koja je prilagodjena vašim godinama, evo preporučujem vam S.O.S serum od njih, on je fantastičan, imate kod mene na blogu pa pročitajte recenziju i javite utiske.. :) Hvala još jednom ❤️

      Izbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.