,

AURA GEISHA

12:35:00



Uprkos tome što se Japan modernizovao i što se polako zapostavlja tradicija, postoji jedan svet koji je zadržao najbolje od Japana. To je svet Gejši ( Geishe )

Izgled crvenih usana i svetlobele puti je ideal lepote vekovima ostvaren na gejšama.


Iz naziva najnovije AURINE  Geisha limitirane kolekcije možete povezati da je inspiracija upravo tražena u tom mističnom delu sveta. 
Ono kad je žena lepa, prefinjena... kada je obrazovana, duhovita, graciozna, ona koja zna da pleše, svira, slika i svojim pokretima oduševljava sve oko sebe. O tradicionalnoj pripremi čaja nećemo ni da govorimo. Eeee ta...Takva žena.
Ona mora biti karakteristično našminkana. 
Takva je žena iz Aurine Geisha kolekcije. 
A kakva je kolekcija? Po mom skromnom mišljenju najbolja do sada. 
Pakovanje je za razliku od ostale i cele AURINE  ponude - BELO...
Elegantno i specijalno dizajnirano. Iscrtano motivima koji asociraju na Japan i Geishe.


 
A, šta se nalazi u njemu?
 Dva  dugotrajna mat kremasta tečna ruža, dva multikolorna rumenila, dve vrste veštačkih trepavica, jedan transparentni kompaktni puder, jedan Gel eyeliner.
Maiko i Mononoke.
 Pa da krenemo od tečnih ruževa koji su mi najomiljeniji proizvod kozmetike AURA. I ovog puta totalni pogodak. Maiko nijansa mat tamno ljubičasta ( PLUM ), fenomenalna boja, toliko me je oduševila da sam je odmah svrstala u moj top proizvod 2016. Odlična pigmentacija, ne isušuje usne, zadržava se najmanje 5-6 sati. Najbolje koristiti uz lip lajner- slične boje. Za bolji vizualni efekat namazati u dva sloja. 




Mononoke nijansa, ima iste osobine kao i Maiko, samo mi se čini da je malo jače pigmentacije. Odlična GEISHA  crvena boja. Ukoliko volite Aurine mat karmine, ovu kolekciju ćete prosto obožavati. Pakovani su u pakovanju od po 6,5 ml. 



Što se tiče rumenila , njih imamo isto u dve nijanse. Povezani su nazivima sa ružom iz iste kolekcije i idu sa njima u kombinaciji.


  Maiko  je kombinacija hladnorozikastih tonova, dok je Mononoke toplijeg tona, lepa mešavina zlatnih i kajsijastih nijansi. 


Oba rumenila imaju satensku završnicu i mogu se koristiti za nanošenje na kapke kao senka. Pakovani su u predivnu kutijicu bele boje sa ogledalcetom unutra, težina svakog je 10,5 gr. Oprez pri korišćenju oba, nikad jaču pigmentaciju nisam videla. Dovoljno ga je samo malo dotaći četkom za nanošenje na obraze. 
 Sledeće proizvod limitirane kolekcije je GEL Eyeliner. Dolazi nam u veoma sofisticiranom pakovanju, maloj staklenoj bočici sa sopstvenom četkicom. Kvalitet je iznenadjujuć. Ne razmazuje se, ima intenzivnu pigmentaciju, dugotrajnu završnicu. Odličan za one koji ceo život imaju problem sa eyelinerom. (spadam u tu grupaciju)
 Levak kome je uvek najteže iscrtati na desnoj strani oka liniju. 
Sa ovim proizvodom prvi put volim da stavljam eyeliner i život mi je ( uglavnom ) lep. 
Zbog svoje elastične teksture omogućava iscrtavanje precizne linije u samo jednom potezu. Brzo se suši. Ako vam je potreban novi eyeliner, moje tople preporuke idu baš ovom.Ja sam fascinirana.



Svakako moram spomenuti i veštačke trepavice. Aurine ne treba posebno objašnjavati i hvaliti, mislim da na našem i okolnom tržištu ne postoje trepavice boljeg kvaliteta. Ove su povezane imenom u kolekciji i veoma su raskošne. Mislim da Maiko 15  idu za neki glamurozan dogadjaj i posebne večeri, dok Mononoke 16 možete koristiti i za dnevnu varijantu. Ja u principu ne volim veštačke trepavice u dnevnoj službi, ali ukoliko volite Mononoke bi bio pun pogodak. Napravljene su od prirodne dlake i možete ih koristiti više puta.


Završavamo ovaj post sa transparentnim kompaktnim puderom kojim matiramo lice. Ovo je onaj proizvod koji svaka žena mora da ima u svom neseseru. Kada onako damski kažete -"Idem da napuderišem nos", kao u onim starim crno-belim filmovima.  I onda iz torbice izvadite malu belu kutijicu sa ogledalcetom. E to je taj proizvod. 
Btw, možete ga nanositi četkicom za rumenilo kao zadnji korak u teniranju kože lica. Nek vas ne uplaši njegova bela boja. Čini mi se da je finije strukture od SHINE KILLERA i svakako je praktičnija. 

Da li ste probale neki proizvod iz AURA GEISHA kolekcije? 
Koje je vaš favorit?



















You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.