,

Weleda - krema za ruke od badema

23:24:00



Dok nisam počela da koristim Weledine kreme za ruke imala sam problem sa kožom. Posle pranja sudova, deterdzent bilo koje vrste mi je toliko iritirao kožu na rukama da je često znala da puca na pregibima skoro do krvi. Pokušavala sam da menjam deterdzente, stavljam rukavice...ali bezuspešno. Koristila sam razne kreme, ekološke, medicinske, kortikosteroidne, protiv ekcema i poboljšanje je bilo samo trenutno.

Prva Weledina krema za ruke koju sam počela da koristim bila je od nara. Opio me miris. Konstantno mi je u torbi, ne menjam je. Čim vidim da je pri kraju, ja kupim novu. I ne volim one postove o  proizvodima koje sam potrošila, nekako su mi besmisleni. Ali ovaj put ću napomenuti da sam potrošila kremu od nara i zamenila je Weleda kremom za ruke od badema.


Krema za ruke sa mirisom marcipana. 

Namenjena je za osetljivu kožu. Tekstura je hidrantna. Brzo se upija i ostavlja svilenkast osećaj. A miris, božanstven, blag, onaj koji te na trenutak odvede u neko lenjo zimsko veče provedeno pored kamina sa knjigom u  ruci...dok sve oko tebe miriše na božićne kolače. Na marcipan. 


Ovo je kreme koja je namenjena smirivanju iritacijama na koži. Pružiće vam vlažnost i smanjiti zategnutost. Formulacija je pH neutralna sa organskim uljem badema. Kao i svi Weleda proizvodi i ova krema ojačava zaštitnu funkciju kože, i preventivno deluje na oštećenja koja su nastala spoljašnim uticajem. Ne sadrži nikakve sintetičke stvari poput boja, mirisa, konzervansa, mislim da to već i ne moram da vam napomenem kada je ovaj brend u pitanju. Sve je bezbedno, zdravo, organsko, prirodno.


Po meni je ova krema odlična za predstojeći hladniji period. Koristim je u zimskim danima kada je mojim rukama potrebna sigurna zaštita od suvog vazduha u prostorijama i hladnog i oštrog napolju. 

Namažem je uveče u malo većoj količini i ujutro se probudim sa rukama mekim kao pamuk.

Probajte ako niste do sada. Cena joj je ovirno oko 1000 RSD, ali vredi svakog datog dinara.

Klinički i dermatološki je dokazana tolerancija i efikasnost na koži.


Da li koristite neki od Weleda proizvoda i koji?


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.