,

Color Burgundy-Bordo boja 👠👠👠

00:32:00

 Kažu da se prosečna žena zaljubi 7 puta u toku godine. Od toga 6 puta u cipele...

Nekad je dovoljno posedovati jedan ili eventualno dva para cipela...je najgluplja rečenica koju sam čula...Modne žrtve imaju na desetine pari cipela. U tu grupaciju ubrajam se i ja...
Jesen je vreme da se kupe nove cipele. Malo sam istraživala po internetu,malo sam lutala po prodavnicama i oduševljeno sam odabrala boju cipela koju morate posedovati u ovom periodu. Nadam se da će vam ove smernice poslužiti kao idealna inspiracija za kreiranje originalnog outfita. Dovoljan je samo jedan komad u ovoj boji sve ostalo možete prilagodjavati svom senzibilitetu.



Štikle svakoj ženi pružaju osećaj moći. U ničemu se ne osećamo više sexy i zavodljivo nego kada uskočimo u salonke sa dvanaesticom. Cipele koje sam birala su uglavnom iz Zare, Aldo, Massimo Dutti i XYZ...iako kao i svake sezone, primat imaju crna i siva, bordo boja nekako donosi dašak topline i glamura u tmurno obojenu jesen.

ZARA


ALDO


MASSIMO DUTTI

XYZ -Schutz

Na kraju ću vam samo reći da to što cipela može da istrpi i to što žena u cipelama može da istrpi ne poredi se ni sa čim.. i naravno da mi u ormaru fali bar jedan od ovih modela...Kupiću ih sigurno :)











You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.