Ruž za usne MAC Retro Matte "All Fired Up"

10:38:00


MAC Retro Matte - All Fired Up

Ovaj ruž je za mene stvarno jedinstven. To je super tonirana mešavina izmedju trešnje crvene, duboke fuschie i tamno roze sa plavim nijansama...u zavisnosti od boje vaše kože, zavisi i koja nijansa će se najviše reflektovati.


Meni ovaj ruž osvetljava lice, zubi izgledaju belji i mogu ga kombinovati uz dosta odeće. Posebno mi se slaže uz tamno plavu, lavanda boju i belu. Tada usne stvarno dodju do izražaja.
Odlično ide uz minimalno šminke, dovoljno je staviti maskaru i eyeliner i već privlačite pažnju okoline.
Što se tiče formule, možemo zaključiti da je dugotrajan ali to ne znači da može da izdrži ceo dan i sve ono što pojedete i popijete...Uostalom koji ruž to može? Ali ono što je impresivno i što ga izdvaja u odnosu na druge ruževe je to što svaki drugi ruž popravljam na svakih 3-4 sata, ovaj na 6-7 sati. Odlične pigmentacije. Po meni je to potpuni mat finiš. Možda je pomalo suvlji kad se nanese na usne, ali to ne umanjuje na kvalitetu.


Nešto što sam ja primetila vezano za sve Mac ruzeve je da usne moraju biti pripremljene za njega. Tako ćete izbeći da se ruž razilazi, da se na usnama pojavljuju pločice i neravnine. Usne moraju biti dobro hidratizovane, i morate uraditi piling usana. Pre stavljanja ruža bilo bi poželjno da stavite neki prajmer za usne. Ivice bi trebali uokviriti sa olovkom u sličnoj boji ili nekom bež nijansom.
Da bi ste ispravno naneli Mac ruž i dobili ono što se zaista od njega očekuje potrebno je da odvojite sigurno najmanje 10-15 minuta.
 
U nekom od narednih postova ćemo proći korak po korak kako treba naneti pravilno ruž na usne a da pri tom dobijemo očekivan efekat i da nam potraje.
Da li vi koristite neki od Mac proizvoda i koji su vam favoriti? 


You Might Also Like

2 comments

  1. Odgovori
    1. Tamara, po meni su ovaj i Ruby Wooo, dve najsavršenije boje koje Mac ima , jesi li probala Ruby Woo?

      Izbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.