Vichy Dercos šampon

09:19:00

Jesen, period kada kosa prekomerno počinje da opada.
Razlozi su mnogobrojni, od stresa, hormonskih promena, promene godišnjeg doba do spoljašnjih agresora.
Do povećanog opadanja kose dolazi u prelaznom razdoblju kad je ljudsko telo manje otporno. Gubitak kose je problem koja pogađa mnoge muškarce, ali pogađa i žene. Značajnu ulogu imaju godišnja doba, pa tako u proleće više folikula prelazi u fazu mirovanja, što se nastavlja tokom leta.To pruzrokuje povećano ispadanje kose u jesen.
Neki dermatolozi će vam reći da je to sasvim normalno.
Rešenje postoji u obliku Vichy Dercos šampona za kosu. "Bez obzira da li se radi o gubitku kose, proređenoj kosi, o problematici suve, tanke, masne ili kose sklone peruti, Dercos omogućava pravo rešenje za svaku potrebu."
Već sam vam pisala o Vichyjevoj maski za kosu http://motherwomanqueen.blogspot.rs/2015/08/vichy-dercos-maska-za-kosu.html koju već duži vremenski period koristim, i stvarno kad je kupite potrajaće vam. Isto je i sa Dercos šamponima koji se količinski jako malo upotrebljavaju pa vam bočica sa šamponom zna potrajati jako dugo, izuzev ako u kući imate bar jednog megalomana ( kao što ja imam) koji troši sve proizvode u nenormalno velikim količinama, misleći da sve što je više, to je bolje. Baš iz tih razloga me raduje što je Vichy  ove jeseni izbacio na tržište promotivna pakovanja Dercos šampona od po 400 ml.

"Dercos Energetski šampon protiv opadanja kose sa aktivnim sastojkom Aminexil SP94™ i Vitaminima PP, B5* i B6 efikasno vraća vitalnost kose od korena do vrhova. Patentirani molekul AminexilÒ održava debljinu i gustinu kose, a njena efikasnost je klinički dokazana."



"Dercos šampon protiv peruti za normalnu do masnu kožu deluje kao tretman za mesec dana. Uz Selen DS, antioksidans tokoferol (vitamin E), salicilna kiselina i ceramid R čine proizvod izuzetno efikasnim i potpomažu pri obnavljanju mikrobioma vlasišta. Ovaj šampon dokazuje svoju efikasnost već kod prvog nanošenja, uklanjajući do 100%** vidljive peruti. "


"Dercos blagi mineralni šampon primeren je za celu porodicu i sve tipove kose."


"Dercos Neogenic šampon za gušću kosu sadrži molekul Stemoxydine koji svojim biomimetičkim delovanjem ubrzava funkciju matičnih ćelija koje su izvor rasta novih vlasi. Time  pruža vidljivo gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta, trenutan i trajan volumen."
izvor-http://www.vichy.rs

Preporučene cene- moja preporuka je da uvek propratite akcije po drogerijama i apotekama.

DERCOS promotivno pakovanje 400 ML : 1.820,20 RSD*

DERCOS pakovanje 200 ML : 1.489,26 RSD*


Vichy obećava volumen, jačinu, čvrstoću, gustoću, gradju vlasi čime gadja sve probleme sa kosom.
Vrlo mi je važno da šampon ne iritira teme glave, ne ispira boju sa kose i da ne isušuje vrhove. 
Kod Vichyjevih šampona nisam primetila ispiranje boje, ne iritiraju kožu glave, dok za vrhove uvek upotrebljavam balzam ili masku. Već sam napisala da je izuzetno mala količina potrebna da bi oprali kosu, otprilike veličina lešnika. Tekstura mu je providna, miris veoma blag, nenametljiv, tako da odgovara i muškarcima i ženama. Pakovanje je veoma praktično, ovo manje od 200 ml. ima vezani poklopac, dok veće promotivno ima pumpicu, što je za mene izuzetna stvar- jedan pritisak je sasvim dovoljan za jedno pranje kose. Time se sprečava prekomerna potrošnja. Kao i svi Vichy proizvodi i ovaj je bez parabena i hipoalergen je.


Ja trenutno koristim Vichy Dercos Neogenic pakovanje od 200 ml. i čim ga potrošim, kupiću ovo veće, praktično za malo više od 300 RSD, dobijete duplu količinu šampona. Mislim da je ova ponuda zaista sjajna.

Sad svi brže u apoteku po svoju bočicu ovog fenomenalnog šampona.

Da li koristite neki od VICHY proizvoda za kosu i kakvi su vam utisci?


Još jedna odlična stvar koja postoji na sajtu Vichy Srbija je da veoma jednostavno možete uraditi dijagnostiku svoje kose i napraviti pravi izbor šampona na osnovu rezultata. Probajte -http://www.vichy.rs/dijagnostika-Dijagnoza-nege-za-kosu/dijagnostika/d4.aspx

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.