Vichy Dercos maska za kosu

13:29:00



Kad vam kosa postane suva i ispucala, tesko se rascesljava a lako mrsi, nema sjaj i mekocu, nekako je hrapava, znajte da je keratin nestao iz povrsinskog dela vlasi i taj nedostatak uzrokovao sve ovo predhodno navedeno.
Uzrok svega  toga su mehanicka ostecenja -cesljanje, pranje, susenje, feniranje, figaro, pegla...razni hemijski tretmani, i brojni stetni cinioci kao sto su sunce,zagadjenja,vlaga...
Za ovaj problem idealno resenje je Vichy Dercos maska za kosu. Obnavlja, stiti i namenjena je za suvu kosu.
Pametno bi bilo da je koristite jednom nedeljno. Operete kosu, uvijete je u peskir i posle nekoliko minuta nanesete masku, i drzite je optimalno 10 min. Kosa se nakon toga veoma lako rascesljava, nemate onaj osecaj tezine i slepljenosti koji veoma cesto izaziva nanosenje pakovanja i maski na kosu. Jos jedna bitna stvar je da mi kosa nije masna i ne izglada kao da sam zaboravila isprati regenerator iz nje. I nesto sto me veoma raduje je to da mi kosa nije naelektrisana. Tekstura maske me podseca na puter, i imam osecaj da mi nekako klizi po kosi i obavija svaku vlast ponaosob.


Maska sadrzi prirodna ulja slatkog badema, muskantne ruze i ulja suncokreta koji hidriraju, ojacavaju, i neguju kosu.
Ova tri  prirodna ulja odabrana su zbog  izuzetnog sadrzaja masnih kiselina Omega 3, 6, 9 i izuzetnih svojstava nege. Ulje slatkog badema neguje i okrepljuje suve i ispucale vrhove, cineci ih svilenkasto mekanim.Ulje muskantne  ruze smiruje i navlazuje teme. Ulje suncokreta deluje na lipide u kosi tako sto suvoj kosi vraca vitalnost, i ujedno sjaj i mekocu. Kao i vecina Vichy proizvoda ni maska ne sadrzi parabene i obogacena je UV filterima. Miris je nekako puderast sa blago cvetnom notom.Kosa ce vam predivno mirisati posle upotrebe ove maske.
Ja tako radim i imam utisak da mi se kosa vec nakon petog nanosenja potpuno vratila na normalu.
Razlog zbog kojeg vam pisem sve ovo je taj, da smo mi zene sklone maltretiranju kose do neslucenih granica. Intezivna farbanja, blajhanja a da ne govorim o feniranju, pegli i figaru... Meni je kosa pocela pucati, to sam primetila nakon iscesljavanja cetkom da mi po ledjima ostaju delovi vlasi duzine oko dva cm. I poblem suvoce je bio prisutan. Morala sam resiti taj problem. Kupila sam Vichy sampon i masku.


Kada je kupite, maska ce vam trajati veoma dugo. I nikako nemojte da vas cena odvrati od kupovine. Prelomite i videcete da ste izabrali pravu stvar, s obzirom na duzinu trajanja u ovaj proizvod se veoma isplati investirati. Primera radi, ja sam kupila vec treci Vichyjev sampon, a masku jos imam. 

Odlicna stvar je sto masku i sampon mogu koristiti i muskarci i zene.Vas muskarac kada se jednom navikne na dobar sampon, verujte mi, retko ce ga se odreci. Tako uvek mozete da iskoristite priliku i uz izgovor da je to najbolje za njegovu kosu kupite i sebi sampon i masku. Salim se, naravno uvek  mozete pozajmiti kad svoje potrosite, ako nista drugo.
Keratin inace cini 80% sastava kose, primenom ove maske nadoknadjujete gubitak prirodnog keratina u samom sredistu vlakna.

Vec nakon prvog nanosenja,sami  cete uociti  promene. A duzim koriscenjem i svi oko vas ce uociti promene. 

Na bolje, naravno.

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.