La Roche Posay REDERMIC C

09:46:00

Sta ocekujes od kreme kad prevalis 40 godina?

Imas osecaj da ti je lice umorno, bezbojno, gravitacija ga vuce na dole ...bore se uveliko vec naziru...
Pa drage moje, sve imamo isti problem u tim godinama.
Od kreme ocekujem da osetim dovoljnu kolicinu hidratacije a da pri tom osetim da daje tonus kozi i cvrstocu, da ne bude teska, da osetim dovoljno nege i prijatnosti i da ubrzo vidim neke efekte poboljsanja.Neki bi rekli da takva carobna krema ne postoji...a ja sam se uverila u suprotno.
Pokusavala sam sa mnogim kremama, neke su mi bile blagodet a jedna od tih je i La Roche Posay Redermic  sa vitaminom C.

Da vidimo sta kaze La Roche Posay za ovu kremu

REDERMIC C
SUVA KOŽA

ISPUNJAVAJUĆA NEGA PROTIV STARENJA ZA OSETLJIVU KOŽU. PROTIV BORA. ČVRSTOĆA. UJEDNAČENOST.

Koriguje čak i najublje bore. Koži daje čvrstinu. Ujednačava ten i ublažava crvenilo. Momentalno daje tonus koži. 
Kako sam naletela na ovu kremu? Danima sam pokusavala da pronadjem neku kremu, da promenim nesto, da stavim na lice nesto sto ce imati odmah vidljiv efekat. U potrazi za tako necim ljubazna radnica u Lily drogeriji mi je dala gomilu testera za koje je mislila da ce odgovarati mom tipu koze i mojim godinama. U gomili testera bila je i ova o kojoj vam sad pisem sa odusevljenjem.
La Roche Posay ne pravi kreme za nocnu i dnevnu varijantu. Sve je u jednoj  kako za jutarnju, tako i za vecernju negu po potrebi. Odlicna je kao podloga za sminku. Cena se uklapa u ono sto pruza, u potpunosti. Odusevljenje ovim brendom i kvalitetom nakon koriscenja samo jedne kreme izaziva zelju da probam jos nesto iz njihove palete proizvoda... Sigurna sam da cemo vrlo brzo praviti jos neku recenziju njihovih proizvoda. Do sledeceg posta... javite mi kakav utisak ova krema ostavlja na vas!

You Might Also Like

3 comments

  1. Cim potrosim zalihe uzimam kremu. Ja trenutno koristim Loreal revitalift laser za predeo oko ociju i zadovoljna sam sa rezultatima. Bore su manje vidljive. La Roche ima odlicne proizvode, hvala na preporuci. Uzimam je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad sasvim slucajno pronadjes odlicnu kremu i odusevis se...probaj verujem da ce ti odgovarati :)

      Izbriši
  2. Slucajno nsleteh na ovaj text, tema je malo zastarela ali zelim da vam kazem da je lrp redermic r nesto najbolje sto sam probala...imam masni tip koze,nisam sigurna da li bi mi odgovarao redermic c...

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.