,

DIOR ADDICT STELLAR GLOSS sjajevi- recenzija

02:49:00




 Dior nam predstavlja novu DIOR ADDICT STELLAR GLOSS liniju sa šajn (shine) efektom i raskošnom paletom boja. Moje mišljenje je da je ovo linija koja je pravi izbor za zahtevnu ženu kojoj je potreban kvalitetan, dugotrajan sjaj sa negujućim efektom. Ekstremna prijatnost je zagarantovana, osećaćete efekat čak i nakon skidanja ruža sa usana. Usne su hidrirane i meke na duži period. Dior je mnogo puta radio poboljšanja svojih sjajeva, u ovoj varijaciji imamo veliki sundjerasti aplikator koji se savršeno prilagodjava obliku usana, i potpomaže da se boja ravnomerno nanese samo u jednom potezu. Dior Gloss ima završni sloj sa visokim sjajem i osećajem poput balzama. Sjaj nije lepljiv kao što je kod većine ovakvih proizvoda...I veoma je postojan, za ovakvu vrstu "ruža", može da traje i po nekoliko sati. Naravno, ako ne poželite da ga pojedete, jer ima neodoljiv miris vanile.


DIOR ADDICT Stellar Gloss je smešten u uobičajeno atraktivno Diorovo pakovanje. Rekla bih da se pigmentacija razlikuje u zavisnosti od nijanse, mislim da malo tamniji imaju i jaču pigmentisanost. Nisam probala druge boje ali ova koju imam 643 EVERDIOR je neka super uklopiva u sve stilove šminkanja. Ja je odredjujem sa olovkom za usne...tako, ukoliko želim da vuče na nude efekat, kao podlogu stavim olovku koja ima nijansu boje usana, ako bih rozikasu nijansu, kao podlogu stavim olovku u rozikastoj nijansi. Što je odlično. Inače sama boja glossa je neka šimerasto koralna sa zlaćkastom primesom.




Dior Addict Stellar Gloss nudi široku paletu nijansi koja se uklapa u svaku priliku i uz svaki ten. 


Ovaj sjaj nudi 24h hidratacije , to je upravo ono što sam vam i napisala, efekat na usnama osetite i kasnije, jer su one hidrirane i odnegovane. 




Dior sjajeve imate da kupite u SEPHORA parfimerijama, kao i u Jasmin, i Fabu Spot parfimeriji u Srbiji...

Izaberite svoju nijansu. 

Da li ste koristili nekada bilo koji Dior sjaj za usne ?



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.