,

Aura Ultimatte tečni ruževi

10:29:00




Šminka bez ruža deluje nedovršeno. Ponekad je dovoljan samo ruž pa da izgledate glamurozno. 
Moja baka je uvek govorila-" Ruž stavi i kada ideš do prodavnice da kupiš hleb, nikada ne znaš koga možeš da sretneš".. i bila je u pravu. On je onaj finish -touch kao šlag na torti. 



Aura je moj omiljeni drogerijski brend, pisala sam vam o dosta njihovih proizvoda, i sa pravom mogu da kažem da idu u korak sa poznatim svetskim brendovima kako po kvalitetu tako i po izboru nijansi. 
Osluškujući potrebe i želje potrošača napravili su novu liniju mat ruževa a sve u cilju zadovoljavanja očekivanja svake žene. Ovi novi i inovativni ruževi pogodni su za kreiranje različitog izgleda od nežnog do vamp. 


Boje kojih ima 13 u liniji su uglavnom u neutralno, zemljano, bežkastobraonkasim tonovima. Ima i onih jakih poput ljubičaste i tamno braon.. to su one za koje treba malo više hrabrosti da bi ih stavili preko dana, ali za veče mogu dodatno istaći individualnu lepotu svake žene. 



Kakva je glamurozna kolekcija, takvo je bilo i njeno prezentovanje, sve sa Seve na čelu kao ambasadorom brenda AURA. Moram da vam priznam, iako smo istih godina, Severina je najlepša žena koju sam videla. Uživo izgleda još bolje nego na slikama.



Ultimatte ruževe odlikuje dugotrajnost i izuzetna pigmentacija, kako kažu stručnjaci iz Aure on je kao druga koža na usnama. Meni je ova tekstura veoma prijatna, nekako je baršunasta, kada ga nanosim klizi mi glatko i precizno po usnama i ostavlja lagani  film koji se u trenutku osuši a dugo traje. 
Ultimatte je pravi izbor za zahtevne žene- kvalitetan je , dugotrajan je i ima raskošan efekat a cena mu je oko 630,00 rsd što je priznaćete veoma dostupno. 



Pruža veoma ujednačenu boju -što nije slučaj sa svim mat ruževima. I ne isušuje usne. Doduše, morate ih negovati da bi vam ruževi dobro stajali. 
Kada god perete zube, četkicom, protrljajte i gornju i donju usnu. To će ostraniti mrtve ćelije, prokrviti i pojačati cirkulaciju a usne će vam ostati glatke i spremne za nanošenje mat karmina.
 Pakovanje je sofisticirano, crno sa providnim delom na kome se vidi boja izabranog ruža. 
Dostupni su u svim prodajnim objektima gde ima Aura kozmetike. 


U ovoj inovativnoj liniji postoje prave nijanse za svaku priliku i svaki ten, i da izbegli su ovaj put kliše i izostavili crvene, ciklama i koralne nijanse... njih ionako imate u NOVOJ absolute matte kolekciji o kojoj vam pišem uskoro. 


Zato drage moje dame, prepustite se instiktu i izaberite nijansu za sebe. 


Da li ste probali neki od ultimatte ruževa i koja vam je omiljena nijansa ???
Dobitnica ove slatke paletice je https://www.instagram.com/_awesome_l_

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.