,

Eucerin Volume Filler linija i poklončići (Giveaway)

00:40:00



Eucerin je nedavno u Hotelu Metropol Palace u Beogradu imao odličnu promociju za farmaceute i press.Na njoj se pričalo o mnogim stvarima a izmedju ostalog i o Eucerin linijama protiv starenja pa i o Volume Filler liniji o kojoj ćemo pričati u ovom postu.

Uskoro ćemo videti novo pakovanje ovih kremica, a koliko sam ja shvatila sastav ostaje isti. Kako sam na preporuku stručnjaka iz Eucerin Dermo Centra počela da koristim celu Volume Filler liniju, reći ću vam kakvi su efekti. Naime mnogo stvari utiče na gubitak volumena kože i na njeno starenje. Mnogi procesi se odvijaju u svakom sloju kože od epidermisa pa do najdubljih slojeva. S godinama koža proizvodi manje lipida, ćelije proizvode manje hijaluronske kiseline što rezultira suvljom kožom, smanjuje se i količina kolagena a sve ukupno deluje na konture lica i čvrstinu kože. Konture lica gube definiciju. 


Farmaceuti iz Eucerina su razvili tri linije u borbi protiv starenja kože, koju liniju ćete koristiti zavisi od stanja u kojem vam se koža nalazi a i od godina. Tako imamo: 

🔴 HYALURON FILLER liniju

🔴 VOLUME FILLER liniju

🔴 ELASTICITY + FILLER liniju 

Volume-Filler linija je za neki drugi stepen starenja kože, kada su borice već uočljivije i konture lica polako gube definiciju, koža izgleda poprilično umorno i bez volumena. Volume Filler linija je osmišljena  bi sprečili sve ove nimalo poželjne pojave. Sastojci koji čine delotvornu formulu ove linije su Magnolol ( kstrat kore magnolije) , hijaluronska kiselina i oligo peptidi. Magnolol povećava veličinu ćelija koje koži daju volumen, hijaluronska kiselina reguliše vlažnost smanjujući bore, oligo peptidi podstiču metabolizamkože i proizvodnju kolagena a samim tim i medjusobno delovanje koje se prirodno odvija izmedju ćelija kože.

Eucerin® Volume-Filler dnevna krema - takodje sadrzi gore tri navedena sastojka i plus još SPF 15 + UVA zaštitu. Oslično se upija i ima savršen miris. Pakovanje je predivno, staklena bočica sa poklopcem rubin crvene boje, tako prepoznatljivo Volume Fillerovski, u moru krema odmah ćete uočiti ovu liniju. Cena- 2.950 RDS

Eucerin® Volume-Filler noćna krema - pored navedena tri sastojka dodatno sadrži i visoku koncentraciju pantenola što vidljivo poboljšava proces regeneracije kože tokom noći. Veoma lako se upija, ne ostavljajući nikakav masan trag,  izuzetno prija koži ( iz ličnog ugla ) i vidljivo vraća koži volumen obnavljajući konture lica. Pakovanje je od 50 ml. Cena- 3.100 RSD

Eucerin® Volume-Filler krema za područje oko očiju -već puno puta sam vam pisala o važnosti korišćenja krema za područje oko očiju. Ova kremica će vam ubrzano vratiti čvrstinu kože oko očiju, smanjiće borice i podmladiti ovaj previše osetljiv deo kože. Idealna je kao podloga za šminku, mogu je koristiti i oni koji nose kontaktna sočiva. Pakovanje od 15 ml. sadrži kao i dnevna krema SPF 15 i UVA zaštitu. Ja je koristim uveče i ujutru. Cena- 2.300 RSD

Eucerin® Volume-Filler Koncentrat - moja očaranost koncentratima ili serumima je pronašla idealan preparat u ovoj liniji. Koncentrat (kao što i sama reč kaže) sadrži koncentrovanu količinu ove čarobne formule tri elementa koji su osnova Volume Filler linije. Koncentrat je jedan savršen proizvod koji pojačava efekat noćne i dnevne kreme. Pakovanje je od 30 ml., u staklenoj bočici na pumpicu. Jedan pritisak je sasvim dovoljan za nanošenje na celo lice. Miris je veoma intenzivan, cvetni, prijatan isti za celu liniju proizvoda. Ja ga koristim ujutro i uveče posle dobro očišćene kože lica. Cena -3.100 RSD. 

Kliničke i dermatološke studije pokazale su da Volume-Filler linija dokazano pomaže da se povrati volumen lica, da se definišu konture i učvrsti koža i vidno smanje bore.

Kod mene nakon nešto više od mesec dana intenzivnog testiranja, efekti su veoma vidljivi. 

Dobitnice Eucerin® Volume-Filler noćne kreme- pakovanje od 20ml. su:

🔴 mina_dunja

🔴 alexxns

🔴 ivanaivaa

🔴 tijanadi83

🔴 svemirska.ovca




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.