,

Vichy - #SummerReadyVichy - Da li ste spremne za leto ?

04:08:00



 Da li ste spremne za leto ? 
U toku je foto takmičenje #SummerReadyVichy u kojem možete osvojiti paket Vichy proizvoda za negu i hidrataciju...
Takmičenje je krenulo 10 jula i trajaće 4 nedelje. 
Napravite interesantne fotografije i pridružite se takmičenju. Potrebno je da udjete u Aplikaciju, tamo imate sva pravila takmičenja. 
Suština je da okačite neku inspirativnu fotografiju vaše letnje nege lica pozovete prijatelje da glasaju, jer pobedjuje onaj čija fotografija ima najviše lajkova. Nagrada je paketić sa Vichy proizvodima. 

A šta je to što ja koristim tokom letnjih meseci od Vichy kremica ?
Koja krema zadovoljava potrebe moje kože na +40 C ? 
Već sam vam pisala o Slow Âge ... To je definitivno moj izbor za ovo leto !
Labaratorija Vichy je razvila negu koja deluje na znakove starenja u nastajanju- počevši od tamnih fleka, do gubitka tonusa i nedostatka punoće kože.. Šta je bitno kada primetite prve znakove starenja?
Bitna stvar kada predjete 40.- e je da usporite život. Usporavanje života donosi mnoge blagodeti. Donosi boljitak u svim sferama. Bolje se osećamo, bolje mislimo, više volimo, bolje vodimo ljubav, produktivniji smo, srećniji, i uživamo u tome.  
Više o ovoj kremi imate ovde 




A da bih kompletirala svoju negu tokom letnjih dana koristim i kremicu za okoloočnu regiju. 
Kontura oka je strašno osetljiv deo kože. Vichy je u potrazi za idealnom negom ovog dela kože stvorio kremu koja apsolutno gospodari segmentom regeneracije ovog dela lica. Tako je porodica Slow Âge dobila još jednog člana...
Područje oko očiju je prva zona koja pokazuje znakove starenja, koža je ovde pet puta tanja i tri puta reaktivnija a ne smemo zanemariti ni činjenicu da u toku dana trepnemo više od 10000 puta.
Šta kažu ljudi iz Vichy labaratorije o ovom proizvodu ? 





"Tajna nove ciljane Slow Âge nege za područje oko očiju krije se u njenim sastojcima: moćni antioksidans, ekstrakt bajkalske kapice, probiotički derivat Biffidus i Ginko biloba smanjiće otečenost, tamne podočnjake, sitne bore, a kožu na području oko očiju učiniti hidriranom i odmornom!"
Ova kremica je kao i svaki Vichy proizvod bez parabena. Za osetljivu kožu. Hipoalergena, sa Vichy mineralizovanom termalnom vodom. Ispitano pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Primereno za osetljive oči.... Pakovanje je od 15 ml. 
Okvirna cena je oko 2500 RSD. Ispratite Vichy akcije po apotekama. 
Kremu za područje oko očiju nanosim ujutro i uveče. I zaista mi prija. I vidim rezultate na ovom delu kože. Pozitivne, naravno. Koža mi nije suva i zategnuta, tamni kolutovi su ublaženi a sitne borice su manje vidljive. Pogled mi je osvežen i blistaviji. Samim tim izgledam odmornije. 
Reklo bi se čarobnjak od kreme, i stvarno je tako. 



Što se tiče kreme za sunčanje, koju bih svakako uvrstila u moju letnju negu, mogu vam samo reći da je Ideal Soleil nešto fantastično i inovativno. Svi znamo da prekomerno izlaganje suncu bez adekvatne zaštite može biti opasno. Jako je bitno da pravilno odaberete proizvod za sunčanje. Crvenilo i iritacija nije neophodan korak ka dobijanju preplanulog tena. Kada primetite da ste pocrveneli, tada je već kasno. To je znak oštećenja kože i treba ga izbeći. Dakle sunčanje treba da bude bezbedno i prijatno ali ga morate planirati i preduzeti sve mere da se pravilno zaštitite...O tome ću vam pisati u nekom od narednih postova ..direktno sa plaže. 





Do tada fotkajte svoje omiljene proizvode koje koristite, pošaljite na Vichy stranicu i pozovite prijatelje da lajkuju vašu sliku. Takmičenje se ozbiljno zahuktalo ali imate vremena da nam se pridružite. 
Možda ste baš vi srećković koji će osvojiti predivne nagrade.
Nikad se ne zna...




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.