,

Gabrielle Chanel - novi CHANEL parfem

01:51:00
2017 je godina Gabrielle Chanel.
Ova kuća je odlučila da celu godinu posveti upravo Gabrielle Chanel..Započeli su je lansiranjem torbe Gabrielle. Najnovija vest je da su sada lansirali parfem. Iznenadjenje je da je CHANEL izbacio novi parfem nakon punih 15 godina. 
Tvorac novog parfema koji se zove Gabrielle je Oliver Polge čarobnjak koji je zaslužan i za novi Chanel 5, o kom sam vam već nešto i pisala. 
Za novi parfem kažu da predstavlja ličnost kakva je bila Gabrielle Chanel poznatija kao Coco...
Bočica za ovaj parfem je kreirana i stvarana punih 5 godina, to je inovacija koja je napravljena od specijalnog stakla koje je tanko i lagano kao perce..


Zaštitno lice ovog parfema je glumica Kristen Stewart. 


A kakav je novi Chanel parfem???
Prema Chanelu, novi parfem je opisan kao "Apstraktni cvet". Kažu da je ovo eksplozija cvetnih nota sa aromama jasmina ( naravno-on je osnova svih Chanel parfema), cvetovima narandze, ylang-ylanga, tuberose...Deo tropske topline i francuskog šika...sve što većina dama uglavnom i priželjkuje od parfema. 
Čitajući kritike parfema, dolazim do zaključka da je postojan i da nakon pet sati od nanošenja parfem lebdi oko vas. Što je nekako i veoma osobeno za CHANEL. 
Oliver Polges je imao za cilj stvaranje zamišljenog belog cveta.. Neroli se provlači veoma suptilno dok se tubereuse oseti na prvi mah, potom zuji u pozadini..Najdominantniji je svakako jasmin, onako elegantan, šik..Kažu da neke miris neopisivo podseća na Versace-"Eros pour Femme", neke na Jour d'Hermes, nekima je nešto izmedju Coco Mademoiselle i Allure sensuelle..


Ne bih da ga rejtingujem dok ga nisam pomirisala, ali poznavajući moju ovisnost o Chanelove parfeme, mogu samo da kažem da..I bez da ga probam znam da će mi biti omiljeni i da ne mogu da dočekam da ga imam..


Samo Chanel ima tu puderastu strukturu, tu čistoću i taj šampanjski užitak..

Koji Chanel parfem je vaš favorit ?You Might Also Like

2 comments

  1. Zanimljiv post :) Bas mi se dopada kako si sve detaljno opisala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Tijana :) Trudim se..Hvala ti što me čitaš !

      Izbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.