,

VICHY IDÉALIA piling noćna nega

01:45:00




Uglavnom vam pišem o proizvodima koji mi prijaju i sa kojima sam zadovoljna. Jedan od onih koji me je oduševio u poslenje vreme i koji koristim svako veče u zadnjih mesec dana je VICHY IDEALIA PEELING.

"Nemate energije? Nedostaje Vam sna? Pod stresom ste? Ubrzan način života ostavlja trag na našoj koži. Svaka aktivnost, svaki trenutak života utiče na njen kvalitet i energiju. Laboratorije Vichy su istražile uticaj ubrzanog načina života (stres, umor, nedostatak sna, otežane životne situacije) na kvalitet kože. Rezultati istraživanja pomogli su im u stvaranju inovativnog kompleksa koji prirodno vraća blistavost koži i otkriva njen idealan kvalitet. "


Ova inovacija od Vichy ima za zadatak da pruži koži blistavost. Rezultati su zaista brzo vidljivi i već posle nekoliko dana korišćenja, možete uočiti, ujednačenost i blistavost kože. Ova noćna piling nega je namenjena i za osetljivu kožu.


Kako se koristi? 
Nanesete je uveče, pre spavanja, blaznicom na već očišćenu kožu, pri tom izbegavajući predeo oko očiju. Preporučuje se da se nakon toga stavi neka dodatna nega, medjutim može i bez nje. U dodatnu negu se podrazumeva noćna krema koju inače koristite. Ja sam koristila sa i bez te dodatne nege. 
Ovaj preparat ima u sebi glikolnu kiselinu koja pročišćava pore i uklanja nepravilnosti na koži. To mu dodje kao neka vrsta hemijskog pilinga u blagom obliku. Ne toliko agresivnog kakav je hemijski piling u stvari. Valjalo bi kristiti jednu bočicu, pa kada je potrošite, napraviti malu pauzu. Moram da napomenem da meni ovaj preparat nije isušio kožu, tako da nemate bojazan da će vam se to desiti. 


Sastojci koji ovom pilingu daju moć kakvu ima su polifenoli borovnice, ekstrati fermentisanog crnog čaja i glikolna kiselina sa efektom eksfolijacije, prevedeno, ova kiselina je zadužena za blagi piling kože.
Taj blagi piling eliminiše višak mrtvih ćelija i stimuliše regeneraciju kože vraćajući joj sjaj na površini. Pored pružanja blistavosti kože, Idealia piling zagladjuje bore i izbledjuje već postojeće fleke na koži. 
Nakon mesec dana korišćenja, moja koža je blistavija, izgleda sveže i zdravo. Ovaj proizvod je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Kako Vichy stručnjaci tvrde za tri meseca bi trebali videti poboljšanje kože čak za blizu 50% što se tiče blistavosti, pigmentacijskih fleka i zagladjenosti. Za sada se podaci poklapju sa rezultatima na mojoj koži...Polako idemo ka tih 40-50% poboljšanja.
Vrlo je bitno da ujutro nakon večernjeg korišćenja ovog pilinga stavite kremu sa zaštitnim faktorom, minimum spf15.


Što se tiče izgleda i pakovanja, ono je veoma ekskluzivno. Masivna staklena bočica bordo boje, sa punjenjem od 100 ml sasvim je dovoljna za tri meseca korišćenja.
Miris je ono što odvaja sve Vichy proizvode od ostalih, pogotovo Idealia liniju. Ovaj piling miriše na jasmin i zeleni čaj. Kako ja obožavam notu jasmina i uvek biram parfeme koji je sadrže, uživam koristeći ovaj piling. 
Ovaj proizvod možete pronaći u svim bolje snabdevenim apotekama po preporučenoj ceni od- 2902 RSD


Da li koristite Vichy proizvode i koji vam je omiljen? 
Da li ste probali Vichy Idealia piling? 








You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.