CAUDALIE RESVERATROL -FRANCUSKI GLAMUR U TUBICI

00:31:00


Sećam se jedne stare mamine knjige, zvala se nešto kao -" Postati i ostati lepa".. e u njoj  su bili saveti tipa kako napraviti homemade maske i kreme za lice. To je bila prava savetnica onog prošlog vremena. 
Prvi put sam još tamo videla da ukoliko vas muče proširene pore i koža lica vam deluje umorno, pomoć potražite u groždju. Od groždja možete napraviti i tonik, a ukoliko mu dodate med, maslinovo ulje i brašno ( zašto brašno ?) dobijete odličnu masku za lice.
Pored brenda Caudalie, nama sad ne trebaju kojekakvi homemade eksperimenti sa groždjem. To je tako dobra kozmetika, koja pored svoje efikasnosti tokom korišćenja daje onaj redak osećaj glamuroznosti koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Mene posebno ne mogu ostaviti ravnodušnom..Moja opčinjenost alhemijom vina je rezurtirala konzumiranjem proizvoda na bazi groždja i vinove loze. Ovi ekskluzivni sastojci sjedinjeni u ove izuzetne formulacije pokazali su se kao najdelotvorniji za kožu. 
CAUDALIE- ( kodali) je merna jedinica koja odredjuje dužinu trajanja ukusa vina. Svaki sekund trajanja ukusa na nepcima je jedan kodali. Što je vino kvalitetnije i finije, ima duži ukus trajanja tj. više kodali jedinica. 
U nekim narednim postovima pisaću još o Caudalie proizvodima. Ovaj put ću akcenat staviti na RESVERATROL LIFT Eye lifting Balm. 
Moram da priznam da sam se veoma obradovala kada sam na ambalaži videla da piše u načinu upotrebe: Naneti ujutro i uveče na zonu oko oka i usana. Ja sam inače svaki Anti -rides i ranije mazala pored zone oka i na zonu oko usana..To sam radila na svoju ruku jer mi je bilo logično, ali nikada nisam videla ni na jednom proizvodu da je preporuka da se i ta zona tretira. Bravo za Caudalie. 
Ekskluzivni sastojak ove Resveratrol (Lift) linije je upravo Resveratrol. 
Šta je Resveratrol?
To je produkt vinove loze koji ona proizvodi da bi se zaštitila i obnavljala. Ovaj sastojak omogućava biljki da živi i do 100 godina. U saradnji sa Harvard Univerzitetom, Caudalie je je patentirao ovo u proizvod o kom vam upravo pišem. Osnovni sastojci su - RESVERATROL, PEPTIDI i MIKROHIJALURONSKA KISELINA.
Učinak je da učvršćuje očne kapke, popunjava bore i smanjuje otečenost kapaka.
Koža oko očiju je veoma osetljiva i morate biti veoma pažljivi sa njom. 
Meni se desilo da na početku korišćenja ovog proizvoda osetim blago peckanje oko regije oka, koje posle nekoliko sekundi u potpunosti nestane. To je verovatno zbog toga što mi koža nije dovoljno hidrirana a hijaluronska kiselina zna tako da reaguje. Posle  izvesnog vremena osetim prijatnost i osveženje. Balzam je bez mirisa, proziran, gelast u pakovanju od 15 ml. 


Mala ali moćna tubica.
 Redovno je nanosim ujutro kao podlogu za šminku. Ukoliko na taj deo oko očiju nanosite neki korektor, izuzetno je važno da ga dobro hidrirate. Kada je taj deo isušen tj. nedovoljno hidriran bore će vam biti mnogo vidljivije. Mislim da je hidratacija ono što je najizraženije kod ovog balzama. 
Koža mi je nekako čvršća i baršunastija na dodir. Sa otečenim kapcima još uvek nisam imala problem pa ne mogu da potvrdim da ih uspešno sanira. Efekat je odličan što se tiče tamnih kolutova oko očiju, manje su vidljivi. 



Verujem da je u kombinaciji sa celom kolekcijom Resveratrol (lift) efikasnost mnogo veća. Čim probam, javljam vam utiske.
Mislim da ovaj brend zaslužuje da mu date šansu. Izgleda da je u njemu sadržana ona tajna što Francuskinje čini neodoljivim. Jedna čaša vina i CAUDALIE kreme...jer kožu morate da hranite i spolja i iznutra. U to ime  Cheers  🍷.. "In vino veritas


Caudalie proizvode možete naći u  Lilly parfimerijama, cena ovog balzama je okvirno oko 4.425 RSD.
Ispratite akcije koje po parfimerijama znaju često da budu, možete doći do proizvoda po mnogo povoljnijim cenama. 
Da li ste probali nešto od Caudalie proizvoda ? Kakav utisak na vas ostavljaju ? 

You Might Also Like

2 comments

  1. Mnogo mi se svidja recenzija :) sviđa mi se kako si detaljna i bukvalno sve je rečeno, a ja takve postove iz kojih nešto možes i da naucis mnogo volim :) svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala draga Milice, trudim se da prenesem što realnije svoje utiske..Drago mi je da ti se dopada to što pišem, to mi mnogo znači.Hvala što me pratiš😘

    OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.