,

Vichy Ideal Soleil-Savršenstvo za kožu

00:35:00



Šta stvarno očekujete od kreme za sunčanje?
Ja očekujem prvenstveno dobru zaštitu, lepo i praktično pakovanje, laganu teksturu, prijatnost, divan miris ( to mi je veoma bitno), lako nanošenje, da hidrira kožu, pruža mekoću, da pomoću nje postižem blistav ten...
Sve ovo što tražim sam pronašla u Vichyjevom novitetu - Vichy Ideal Soleil Spf 30.
Nikada, ali stvarno nikada nisam imala bolju kremu za sunčanje, inače o tome izuzetno vodim računa i stvarno mi nije žao da dam više novca a da sam pri tom sigurna šta sam kupila. 
Ove godine mi se nekako namestilo da idem prvo na planinu pa onda na more. ( obično bude obrnuto)
Ljudi iz Vichy Srbija su se pobrinuli da mi na vreme dostave svoj novitet kako bih mogla da ga isprobam na dve različite lokacije u potpuno različitim vremenskim uslovima.
Pokazao se odličan i na jednoj i na drugoj. 
Na Kopaoniku (čitaj planini ) je vreme bilo veoma promenljivo, smenjivalo se sunce i kiša, ali s obzirom da je UV index na planini veoma visok, neophodno je da se koristi zaštita za kožu. 


Moja koža je bila potpuno nepripremnjena za sunčanje, što znači da je bila relativno svetla, bez ikakve podloge...Mazala sam se tokom četiri dana koliko sam boravila na planini, i kako ova krema sadrži Mexoryl XL ( sastojak koji štiti od UV zračenja ), bila sam u potpunosti zaštićena.


Ova krema je nešto izmedju mleka i gela, nekako je vodenasta i veoma lako se razmazuje i brzinski upija. Ne ostavlja tragove i lako se nanosi na suvu i na vlažnu kožu. Najbolja opcija je da uvek kremu za sunčanje nanesete neposredno pre izlaganja suncu, tada ima dovoljno vremena da se dobro upije u kožu i da u potpunosti obavi posao za koji je namenjena. 


Evo šta iz Vichy -ja kažu za ovu kremu:

"Zaštita od UV zraka s pojačanim sastojkom Mexoryl XL koji štiti i od dugih UVA zraka.

Njena hipoalergena formula BEZ PARABENA ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Obogaćena je  termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu."


Da li postoji mogućnost da se dobije boja bez oštećenja?

Morate da znate da koža u toku života skuplja štetna zračenja, onog momenta kada ona više ne mogu da se upiju njihov efekat se odražava na površini, prvo u vidu smedjih fleka, preranih bora...To je samo znak da je koža oštećena u dubini. Opekotine su nešto što je već mnogo strašnije i tada nastaju nepovratna oštećenja. Prirodni kapacitet kože više nije dovoljan da bi se ona obnovila. Nemamo svi istu količinu tamnog melanina u koži a i oni koji ga imaju dovoljno moraju da koriste zaštitu. Naučite to i svoju decu. Biće vam zahvalni kasnije, ako ne oni, onda njihova koža.

 Nikada na sunce bez adekvatne zaštite! 



Pakovanje ove savršene kreme je od 200 ml, što je meni bilo sasvim dovoljno za 4 dana na planini i 8 dana boravka na moru...za nas troje...bez ikakvog ustezanja u korišćenju. Cena se kreće oko 2500 RSD, u zavisnosti od apoteke ili drogerije. Ispratite akcije koje su veoma česte pa ovaj proizvod možete nabaviti i uz ne tako mali popust. U svakom slučaju preporučujem.
Boja koju sam dobila je predivna, sjajna, preplanula i što je najbitnije ne nestaje odmah po dolasku sa odmora. Koža mi je hidrirana, meka i baršunasta, bez i jedne flekice..što i nije bio baš česti slučaj pri korišćenju nekih drugih preparata za sunčanje.



Da li ste vi probali neki od Vichy Ideal Soleil proizvoda i kakvi su vam utisci ?


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.