Suva i neudobna koža-rešenje LIPIKAR BAUME AP+ La Roche-Posay

13:45:00

Ovo hladno vreme, nikako ne odgovara mojoj koži. Nekako je postala suva i neudobna. Užasno mi smetaju hulahopke , iritiraju mi kožu, pa se onda češem do besvesti. Olakšanje donese tuširanje, ali kod mene ono izgleda ovako: Pet minuta se intezivno tuširam a onda se pola sata polivam vrućom vodom...Znam da ne valja, ali mi prija. Zato ne prija mojoj koži. Na odredjenim delovima ona je crvena, suva, pa čak i pomalo bolna na dodir...kao kad se ispečete na suncu. Kako dodje toplo vreme moja koža se vrati na normalu. Ali kako rešiti problem sa suvom kožom u hladnim danima? Kako se izboriti sa kožom koja je sklona atopiji? Ukoliko ste nekad imali problem sa alergijom vrlo je verovatno da će vam se u nekom periodu života pojaviti ovaj problem. Ja jesam... Od malih nogu sam bila alergična na razne stvari, od penicilina, preko zelena salate i krastavaca, do oraha...danas sam uglavnom alergična na deterdžente za pranje posudja i na bezobrazne i nekulturne ljude. Ali da se vratimo atopiji. Svi ste verovatno čuli za atopijski dermatitis, mnogi od nas se svakodnevno bore sa njim.Do pogoršanja AD moze doći u raznim situacijama (hladno vreme, suv vazduh, gruba garderoba, nepravilna nega) i stanjima (porast zuba, prehlade, infekcije, febrilnost). Alergene iz hrane i okruženja mogu pogoršati ekcem. Moj je savet da konsultujete lekara oko alergoloških ispitivanja. Bez obzira da li je atopija u pitanju ili samo obična suvoća kože La Roche-Posay ima idealno rešenje za ovaj problem. Evo šta oni preporučuju :

"LIPIKAR BAUME AP+ balzam koži vraća lipide i deluje protiv iritacije i svraba. Balzam trenutno umiruje osetljivu kožu i pomaže da se faze pogoršanja suvoće kože ređe pojavljuju. Proizvod sadrži novi, inovativni aktivni sastojak Aqua Posae Filiformis koji pomaže u delovanju na odlučujuće faktore kod kože sklone atopiji: ponovno uspostavlja i stabilizuje ravnotežu kožnog mikrobioma i obnavlja i čuva zaštitnu funkciju kožne barijere. Nova tekstura brzo se upija, nemasna je i nelepljiva i kožu čini mekom i pruža joj dugotrajnu prijatnost. Proizvod je primeren za izrazito suvu kožu beba, dece i odraslih, kožu sklonu svrabu, kožu sklonu atopiji pa ga je potrebno naneti jednom dnevno na telo i/ili lice.


LIPIKAR SYNDET je kremasti gel za pranje lica i tela visoke tolerancije, za izrazito suvu, nadraženu kožu koja svrbi i kožu sklonoj iritaciji. Pomaže u očuvanju zaštitnog sloja kože i stvara osećaj prijatnosti. Potrebno je malu količinu naneti na vlažnu kožu, nežno umasirati i isprati.

Nega suve i iziritirane kože započinje pravilnom i redovnom higijenom nežnim proizvodima bez sapuna i parabena koji ne iritiraju dodatno kožu. Iz tog razloga, La Roche- Posay, uz svaku kupovinu Lipikar Baume AP+ (400ml)  poklanja potrošačima Lipikar Syndet (100 ml), kremasti gel za pranje lica i tela za vrlo suvu, iziritiranu i kožu sklonu atopiji. Lipikar Syndet nežno čisti kožu, ublažuje nadraženost i umanjuje svrab. Obogaćen je karite buterom i glicerolom za smanjivanje suvoće i nadraženosti. Akcija traje do isteka zaliha."
Ja sam ovo obaveštenje dobila u novembru mesecu. Verujte mi da tada nisam uspela da kupim ovo promotivno pakovanje.Jednostavno ga nije bilo. Sve je bilo rasprodato.
Sada sam slučajno naletela na njega i naravno da sam ga odmah kupila.
Po ceni jednog proizvoda dobijete dva. Preporučena cena za ovaj promotivni proizvod je okvirno oko 2.485,00 RSD* .
Evo i preporučenih cena ostalih proizvoda :

LIPIKAR BAUME AP+ 400ml: 2.485,00 RSD*
LIPIKAR SYNDET 200ml: 2.246,00 RSD*
LIPIKAR ULJE 400ml: 1.539,00 RSD*




Krećem da ga koristim odmah i utiske ću vam preneti u nekom od narednih postova.
Verujem da je ovo idealno rešenje za moj problem. Verujem u La Roche -Posay kao i mnogo puta pre, i nikad se nisam pokajala. Uvek su bili iznad mojih očekivanja.

Da li vi imate problem sa suvom kožom i kako ga rešavate?
Da li ste koristili nekad neki od La Roche-Posay proizvoda, koji i kako vam se čini?


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.