Pokloni mi nešto...

02:14:00





Pokloniti nekom nešto za mene je uvek značilo misliti na tog nekog.
Čini se da je najlakše izabrati poklon za osobu sa kojom ste bliski, neka to bude nešto praktično, ne ono što se vama dopada, nego ono za šta ste sigurni da će se njoj( njemu) dopasti.
Treba pažljivo slušati one kojima bismo nešto poklonili. Vrlo često i krajnje neformalno kažu šta žele. Uz malo pažljivog posmatranja, lako možemo primetiti šta im nedostaje i šta bi želeli da imaju...
U potrazi za idealnim poklonom napravila sam selekciju nekih parfema koji su novi i odlični i nekih par stvarčica za koje mislim da su idealne za darivanje.
Po meni, za ženu nikad nećete pogrešiti ako joj poklonite parfem, cipele ili dobar veš. To je nekako fetiš većine žena.
Novčanik je za muškarce svakako prikladan poklon, za žene  ima i prikladnijih. Žene će se obradovati ako im kupite dobru torbu, neki komad nakita ( koji ne mora da bude skup) ali može da bude u trendu, ili neku knjigu- ako ne verujete postoje žene koje skupljaju knjige a ne cipele, i koje vole da čitaju... 

Pandora ima savršen nakit, kod kojeg nema promašaja, idealan poklon je narukvica, gde sami kreirate kako će izgledati. 
Detalje- priveske dokupljujete i nižete momente,dogadjaje kreirajući nešto zaista posebno i jedinstveno.


https://www.facebook.com/pandorajewelry/


http://www.pandora.net/sr-latn-rs 
na ovom sajtu možete saznati više o modelima i cenama



Kada su parfemi u pitanju, izbor je ogroman. Pored ponude setova u kome za istu cenu dobijate parfem, kremu ili kupku za telo, predstavljam vam neke novitete, koji su po meni odličan izbor i stvarno dobri parfemi.


A sada nešto i za muškarce... medju mojim favoritima je svakako najnoviji Armanijev parfem.
Napravljen po mom ukusu... Stara škola, novo doba." Kultni miris Armani Eau Pour Homme lansiran 1984. godine svoje reizdanje Armani Eau Pour Homme dobio je 2013. godine a pored njega i nekoliko varijacija koje grade posebnu Eau Pour Homme liniju kuće. Prva varijacija predstavljena je u crnoj bočici 2013. godine Armani Eau de Nuit, a za njim i Eau d'Aromes, 2014. godine. Bilo je sasvim izvesno da će se ova muška mirisna linija širiti i dalje. Najnovija edicija koja je obeležila 2015. godinu nosi ime Armani Eau de Cedre, a posvećena je plemenitom kedru i na tržištu  je od avgusta 2015. godine.

Kompozicija nove varijacije inspirisana je mirisom muške somotske jakne, meke, delikatne i elegantne. Karakteristični miris Eau de Cedre izdanja prenosi notama mekoću somotnog materijala i kompoziciju otpočinje limunovim uljem i italijanskim bergamotom. Aromatični upliv žalfije meša se sa mirisom lista ljubičica i kima, dopunjen dodirom "Cardamom Pure Jungle Essence" - akordom. Muževni akordi u osnovi dolaze od esencija kedra, crnog čaja, drvenih akorda i jelenske kože.


Moćno, nekako staro a opet u isto vreme moderno i snažno...Moja preporuka.

Ovo su još neki od novijih parfema, ukoliko želite da iskočite iz ustaljenog klišea i osvežite svoju (svog muškarca ) kolekciju.

Odličan poklon je i neka ozbiljna krema, malo više košta, ali je zato efekat nemerljiv.

U ponudi je set po ceni kreme.


Možda je dobar izbor svom muškarcu pokloniti neki kvalitetan tompus.Nešto nesvakidašnje i neočekivano, nešto što će ga sigurno obradovati...pogotovo ako pored sebe imate hedonistu.

Kod nas po specijalizovanim prodavnicama možete pronaći veliki izbor širom sveta poznatih tompusa i cigara kao što su Bolivar, Cohiba, Partagas, Montecristo, Jose L. Piedra, H. Upmann, Punch, Romeo Y Julieta, Toscano-Toscanella…

Uz konjak i viski ništa nije bolje pristajalo do dobrog tompusa.




Što se tiče knjiga, to je uglavnom jako težak izbor, ja knjigu uvek kupujem sama sebi.
Uvek sa dragom osobom možete popričati pre nego se odlučite koju knjigu da izaberete. Verovatno će vam neformalno reći šta bi volela da pročita.
Kad smo kod odabira , ja poslednje što čitam je ovo, i toplo preporučujem ovo sledeće...ali tu je teren veoma klizav i ne bih se baš upuštala u takav rizik.

Knjigu "Ne veruj rečima"- Jelene Milenković Mladenović možete naručiti direktno od nje...
https://www.facebook.com/jelena.milenkovicmladenovic?ref=ts&fref=ts

Ova izuzetna žena kaže sve ono što ja mislim a ne mogu da formulišem, a ako sa nečim zna, zna sa rečima. Možda na vreme da nabavite knjigu, kako je krenula verujem da će uskoro biti veoma trendi čitati njene knjige.




 Za muškarce , po meni nešto zanimljivo, neopterećujuće, mislim da bi se svakome trebalo svideti..



Ja bih mogla ovako u nedogled...
Nadam se da sam vam bar malo pomogla pri izboru za poklon.
Šta je vaš izbor što se tiče poklona za ovu godinu,  i da li možete nešto da preporučite?


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.