Dodirni mi kolena (Over- the -Knee Boots)

12:53:00



Cizme preko kolena se po kozna koji put vracaju na scenu. Ove zime dominiraju sa stilom sezdesetih i sedamdesetih. Nositi ove cizme je paravo umece, uvek postoji strah da u njima ne zagazite na Pretty Woman territory.
Ne trebam Vam ja, da bih vam rekla kako sve na modnoj pisti izgleda drugacije u odnosu na stvaran zivot.
Cizme preko kolena su veliki problem. Na modelu one izgledaju zavodljivo u kombinaciji sa leprsavom suknjicom ili sexy pripijenim pantalonama, a sta je realnost, kako uklopiti takve cizme sa ostatkom garderobe a da ne izledate kao da vas je neko skratio za dvadeset centimetara.
Inace, cizme preko kolena najbolje idu uz visoke devojke, dugih nogu. Ako spadate u tu vrstu, najjednostavnije je da uz njih obucete dzemper haljinu. 




Devojke sa oblinama mogu da nose cizme iznad kolena uz uske pantalone slicnih boja kao i cizme, gore se odlucite za tuniku ili majicu koja pokriva kukove...Cizme neka budu tik iznad kolena- vizuelno ce vam izduziti noge.
Mini suknja uz ove cizme moze da izgleda suvise provokativno, ako je obucete u toku dana.Ali zato olovka suknja ispod kolena moze dati sofisticiran izgled.
Ukoliko ste atletski gradjeni ove cizme ce vam svakako odlicno stajati, uz uske farmerice i  kratku jaknu-stegnutu kajisem.
Nemojte skrivati svoje cizme ispod dugih haljina i suknji,vizuelno ce vam skratiti noge, umesto toga obucite mini haljinicu ili suknju, bitan je razmak izmedju zavrsetka cizme i pocetka suknje,on mora da se vidi.
Cizme preko kolena mozete nositi i na posao, vodite racuna da ne predjete granicu izmedju onog na poslu i posle posla. Gole butine su te koje tu granicu definisu.
Ukoliko gore obucete neku svedeniju varijantu kao sto je kosulja ili blejzer, i dole koznu suknju koja prekriva kolena, odlicno cete uklopiti cizme preko kolena u vas poslovni stil.
Ukoliko ste sicusni i niski, nemojte odbaciti ideju da ponesete ove cizme misleci da cete izgledati jos nizi. Uz pravilan odabir garderobe one mogu izgledati sjajno na vama. Pogledajte kako Mira Duma to radi-


Cizme preko kolena su savrsene samo ukoliko ih pravilno uklopite sa ostatkom garderobe i pri tom vodite racuna o vasoj gradji.
Evo nekih modela koje nam svetski kreatori preporucuju.
Sigurna sam da u svom ormaru posedujete bar jedan par ovakvih iz predhodnih sezona, jer u principu se nista mnogo nije promenilo.







Ove poslednje su fantasticne Diva Boots od nase Gordane Dimitrijevic

http://instagram.com/gordanadimitrijevic


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.