Pupa Navy Chic Vamp 002 Eyeshadow

23:27:00

Nedavno sam u Italiji kupila jednu odlicnu Pupinu paletu senki.

Vec duze vreme sam trazila neke plave nijanse boja koje ce biti postojane a pri tom odgovarati uz moju boju ociju. Veoma tesko se odlucujem kad je kupovina senki u pitanju. Imam tu predrasude. Naviknem se na jedan brend i jako tesko odlucim da uvedem neki drugi. Ovaj put je izbor senki bio potpuni pogodak.Pupina Navy Chic collection bojama podseca na okean.





A tu je i nezaobilazna braon i bez sa primesama simera. U zavisnosti od garderobe koju nosite ovaj make up moze da ide od slatke devojcice do senzualne zavodnice.
Sto se tice vecernje sminke koja mora biti malo naglasenija, teget boja senke sa primesama sedefa garantuje upecatljiv izgled. Uz istaknute oci mozete koristiti nezni bronzer i shimmer koji ce vam obezbediti titulu misteriozne zavodnice.
Jedno pravilo kojeg se pridrzavam kada biram boju senki za oci, i koje ce vam koristiti- pogledajte u ogledalo duboko u zenicu oka, videcete podtonove koji se stapaju sa vasom dominantnom bojom ociju, e upravo te boje treba da koristite da bi na najbolji nacin istakli lepotu svojih ociju.
Da se mi vratimo Pupinoj eyeshadow paletti. 
Pakovanje  kao i sam kvalitet senki je daleko bolji i kvalitetnija od ocekivanog. Puno bolji. Srebrna kutijica u kojoj su boje, iskoristiv stabilni aplikator i senke fenomenalne teksture, pigmentacije i intenzivnih boja kakve se bas ne nalaze cesto  su me potpuno odusevile. 


Boje su veoma postojane, bitna stvar je da kad ih nanosite na kapke, ne rasipaju se. Shimer u njima je veoma intezivan ali i vrlo sitan-praskast.
Evo i predloga kako da se nasminkate sa bojama iz Navy Chic palette Vamp 002-


Ukoliko budete u prilici da pronadjete ovu paletu senki, nemojte je propustiti. Potpuno je trendi. Ovaj trend mozete upotpuniti svojom mastom, u zavisnosti od toga koliko misteriozni i zavodljivi zelite da budete, ali svakako cete biti zapazeni.


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.