DIOR FOREVER 24h* wear high perfection skin-caring foundation - novi tečni puder

09:14:00



Kada dodjete u neke tamo godine u kojima sam ja sada, prirodno postaje stil za sebe. Aktuelno je ono što brendovi uz svoje nove kolekcije daju kao smernice za šminkanje. Moj lični izbor bi svakako uvek pao na lagane blistave podloge, prozračan i neopterećujući ten, koji će biti dovoljno postojan, jer opšte je poznato da je najvažnija dobra podloga. 

Uvek sam pronalazila favorite u svetu pudera kod DIOR podloga, koje su se pokazale i dokazale kvalitetom i svojim performansama. Zbog toga, svaki novitet iz Diorovog beautyja me stavlja na slatke muke...pogotovo kada su puderi u pitanju.

Ima par dana kako testiram novi DIOR FOREVER puder, i mogu vam reći da mi je već omiljeni. Ima mnogo razloga za to. Prva je da sam već koristila Forever puder ranije, i da sam bila zadovoljna, pa me je ova poboljšana verzija vrlo lako ponovo privukla k sebi. Dior ovim puderom obećava postojanost na licu do impresivnih 24h, nudeći mnoštvo nijansi i izbor izmedju dve teksture, odnosno dva finiša izmedju kojih je moguće birati; matte i glow. Moj je u matte varijanti. Formula proizvoda svakodnevnim korišćenjem poboljšava kvalitet kože, jer deluje poput kreme za negu, štiti od isušivanja i spoljnih agresora. Licu daje besprekoran ten, smanjuje vidljivost pora i ujedno izjednačava ton kože. Koža izgleda popunjeno, glatka je i elastična a kao dodatni bonus, formula sadrži zaštitni faktor od sunca UVA i UVB sa SPF 35 PA +++. DIOR Forever u ovoj mat varijanti koži pruža mat baršunast finiš bez onog opterećujućeg efekta maske, koža izgleda zategnutija i profinjenija. 


Ono što bih ja svakako izdvojila kao najveću prednost ovog pudera je taj njegov mat finiš koji izgleda totalno prirodno na mom licu. Prekriva kožu lagano poput pera, a daje predivan efekat druge kože uz savršen nude rezultat. Druga stvar koju bih izdvojila je tekstura koja je najsličnija kremi za negu kože. I to što zamagljuje nesavršenosti i one fine linijice, pa ih uopšte ne primećujete. I nešto što ne mogu da preskočim a to je onaj predivan i neodoljiv DIOROVSKI miris svih njihovih proizvoda. 

Za ovaj drugi u glow varijanti kažu da daje blistav i sjajan finish i osigurava hidrataciju kože, nisam ga probala ali planiram...  I jedna i druga varijanta su dostupne u 34 nijanse. Prekrivanje je od srednjeg do potpunog. Bočica je veoma elgantna , napravljena je od peskiranog stakla i ima pumpicu koja ne ispušt previše proizvoda, meni je dovoljno 1 do 1,5 pritiska da bih prekrila celo lice. Moja nijansa je 2N , prošla je bila 020 koji se uklapa uz svetlu kožu sa neutralnim podtonom. Nanosim ga uglavnom prstima, lako mi se prilagodi koži, bez ikakve težine, stoji satima. 

Imate ga u Sephora parfimerijama

Jasmin parfimerijama, i Fabu Spot parfimeriji

U narednom postu ćemo pričati o novom Diorovom sjaju za usne..


Do tada mi pišite da li ste probale Forever puder i kakvi su vam utisci ?



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.