,

Dnevna doza hyalurona - Eucerin Hyaluron- Filler Koncentrat

07:03:00


Da li ste znali da samo jedan gram hyaluronske kiseline može da veže za sebe čak 6 litara vode? 
Ne preterujem, to su naučni podaci. 
Već sam vam pisala o hijaluronu, mislim da je trenutno to najpopularnija reč u kozmetici a kako i ne bi bila, kada čini čuda za našu kožu. S godinama produkcija hijaluronske kiseline opada i bore počinju da se produbljuju.Eucerin nam nudi hyaluron filler ampule koje u sebi sadrže dve vrste hijaluronske kiseline-
❤️Hijaluronsku kiselinu dugog lanca ( ona deluje na rožnati sloj kože- popunjava one fine linije i bore) 
❤️Hijaluronsku kiselinu kratkog lanca ( ona koja deluje na dublje slojeve epiderma gde se stvaraju dublje bore) Ova formula koja sadrži dve vrste hijaluronske kiseline, sadrži i bioaktivni saponin koji stimuliše prirodnu sintezu hijaluronske kiseline. Sama supstanca je dobijena iz soje i dokazano je jedna od najefikasnijih stvari u stimulaciji kože za produkcijom prirodne hijaluronske kiseline, dakle, uprošćeno, ova supstanca stimuliše ćelije koje su odgovorne za proizvodnju hijaluronske kiseline da poveća sintezu nove hijaluronske kiseline. Rezultati pokazuju da to čini i do 256 %. Koža je vidljivo mekša a bore manje izražene. 


Kako se koriste ampule ? 
Ampulu pre korišćenja dobro protresete. Nanesete dva puta dnevno na očišćenu kožu. Koncentrišite se da preparat nanosite na predele gde imate bore. Izbegavajte kontakt sa očima. Meni jedna ampula traje nešto duže od nedelju dana. Neverovatno mi prija, vidljivo i brzinski podiže tonus kože, smanjuje bore i ostavlja lice meko i nežno. Idealna je kao podloga za šminku. 
Imate moju iskrenu preporuku za ovaj proizvod, ja mogu da kažem da ga svrstavam u mojih top pet proizvoda bez kojih ne počinjem dan. 
Ovaj preparat je moja "Dnevna doza hyalurona"
Jedno pakovanje sadrži 6 ampula, a jedna ampule je 5ml. zapremine...I što je dobro, niste u obavezi da kupite celo pakovanje, možete ih uzimati na komad.
Preporučena cena jedne ampule je 517 RSD. 

Da li ste probali ovaj preparat od Eucerina i da li koristite neki proizvod sa hyaluronskom kiselinom? 

Neke od fotografija su sa Eucerin Eventa u "Maloj Fabrici Ukusa" u Beogradu ...

You Might Also Like

3 comments

 1. Lepo si ovo opisala, a nadam se da će i meni prijati ampulice, nisam ih još načela. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala dušice, nisam baš ažurna, u gužvi sam pa nisam stigla ranije da ti odgovorim, ampulice su vrhunske. Čim pre kreni- "bolje sprečiti nego lečiti" važi i za bore :)

   Izbriši
 2. Postovana,da li se ampule namose na vlaznu kozu?

  OdgovoriIzbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.