Vichy DERMABLEND 3D correction

23:36:00Vichy je još jednom dokazao da ih je jako teško pratiti u pomacima koje prave.
Kad imamo  nepravilnosti na koži ili kad su nam "oni" dani, ni deset slojeva pudera nije dovoljno da bi izgledale normalno. Često preteramo, pa nam lice izgleda kao da smo  krenule na bal pod maskama. Tim mukama je došao kraj pojavom novog Vichy  Dermablend 3D Correction.
Novi Dermablend 3D Correction korektivni puder obećava transformaciju 3D nepravilnosti u 2D – u samo jednom sloju. 
Namenjen je za kožu koja je masna i sklona aknama. Ali to ne znači da ne odgovara i onima koji imaju suvu kožu. Ja ga ne koristim svakodnevno. Odlično mi se pokazao u situacijama kada ceo dan moram da imam Makeup i da on izgleda savršeno, bez prepravke. Isto tako ga koristim baš u "onim" danima jer mi je tada koža sklonija upalama i mašćenju. 

Šta kažu ljudi iz Vichy labaratorije -

"Nekad je za postizanje savršenog tena bilo potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda, a kod kože sklone nepravilnostima rezultat višeslojnog nanošenja pudera je često neprirodan izgled koji podseća na „masku“. Novi Dermablend 3D Correction korektivni puder obećava transformaciju 3D nepravilnosti u 2D – u samo jednom sloju. Kako je to moguće? Dermablend 3D Correction sadrži visoku koncentraciju pigmenata zbog čega je za vidljiv efekat dovoljno samo jedno nanošenje koje hidrira, matira i koriguje izgled kože tokom 16 sati. Koža sklona aknama postaje  glatka, ten se ujednačava i lice postaje „spremno da se suoči sa svetom“.

 

Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder u  potpunosti ujednačava boju kože, a istovremeno izglađuje,  poravnava i transformiše izgled izbočine i udubljenja, 3D nedostatke teksture kože u 2D. Zahvaljujući salicilnoj kiselini keratolitičkih svojstava, formula deluje na nepravilnosti i uz pomoć Eperuline, aktivnog sastojka koji ima umirujuća svojstva, ugodno deluje protiv crvenila i pomaže sprečavati pigmentne ožiljke od akni. 

Oslobođena uobičajenih višestrukih slojeva koji su je gušili, koža je ujednačena bez osećaja težine."


Preporučena cena-


DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder – 2.548,96 RSDZa nanošenje ovog pudera vam treba veoma malo, poprilično je gust i odlično je pigmentovan. To što 
je gust ne znači da se teško blenda naprotiv, fenomenalno se upija u kožu i lagano se blenda, toliko da 
sam se iznenadila.Možete ga nanositi četkom, sundjerčićem, prstima... Po gustoći kada ga nanesete 
na ruku mislite da će vam trebati mnogo više, medjutim uopšte nije tako. Pakovanje je luksuzno, 
elegantno, mat crne boje od 30 ml. Prekrivanje je vrlo visoko i prekriva sve nedostatke na licu. 
Završnica je mat. Možete ga koristiti čak i umesto korektora za podočnjake. Nije opterećujući, nemate 
osećaj da vam na licu stoji potpuno prekrivajući puder, već neka laganija tekstura- u tome je čar ovog 
proizvoda.
Nijanse koje postoje su 25 Nude ( koji ja koristim), 15 Opal, 35 Sand i 45 Gold.

Da li ste probali novi Vichy Dermablend 3D Correction, i kako vam se čini ?
You Might Also Like

2 comments

  1. Ja planiram da ga kupim jer imam problem sa aknama i masnom koyom. Bila sam do lilija i videla da nema testera pa samu dilemi da li ce mi odgovarati opal ili nude, a poprilicno sam bleda. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Milice, izvinjavam ti se što nisam blagovremeno odgovorila na pitanje, problem je bio tehničke prirode...ukoliko još nisi kupila, mislim da bi ti nude odlično odgovarao, poprilicno je svetao a i nekako se prilagodjava boji kože, sigurno nećeš pogrešiti :) Javi, kako paše nijansa :)

      Izbriši

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.